| Dania_3548 a întrebat:

Nu mai rezist! Inca il iubesc! Dupa tot ce mi-a facut... (cititi intrebarile anterioare). Simt ca viata mea nu mai are rost fara el! crying El o iubeste pe ea, nu pe mine! Numai rezist! Cu parintii nu e o relatie roz, langa mine mai am doar 2-3 prieteni adevarati. Imi vine cateodata sa ma omor, macar asa scap de toate problemele. Credeti ca se va intoarce vreodata la mine? crying

P. S: Noi suntem in poza de la avatar. sad

10 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna.
Desi ai doar 12 ani, imi place cum gandesti.Matur. Felicitari pentru asta!

Cel mai bine este sa-l ignori, cand vede ca e ignorat se baga in seama, scoate vorbe, etc. Dar nu-l mai ierta, nici daca regreta mult, nimic.Nu te merita, s-a jucat cu tine, se joaca cu toate!

Ocupati timpul, uita`te la filme[nu de dragoste ^^], citeste carti, iesi afara, lasa`l pe el. Ignora`l pur si simplu. Incearca sa te intelegi bine si cu alti baieti.

Baieti vei cunoaste, si inca foarte multi, pentru ca esti o tipa frumoasa si desteapta! Vei mai suferi din dragoste, sau poate nu. intr-o zi iti vei gasi baiatul care sa te iubeasca, sa te merite, sa te faca sa te simti bine.

Incearca sa-l ignori, repet. Nu numai ca`l doare ca`l ignori, dar va icnerca sa te faca din nou sa fi cu el, iar tu, vei REFUZA. Pentru ca tu ai spus`o, ti-ai dat seama ce fel de baiat e. Nu o sa fi fericita pe deplin niciodata langa unul ca el.
happy

Don`t worry, BE HAPPY! big hug

| evelynne a răspuns:

Daca te iubeste o sa se intoarca... incearca sa-ti ocupi timpul si sa nu te mai gandesti la el ca nu merita.Toti trecem prin greutati in viata, mai ales suferim din dragoste si uneori viata ne pune la incercare nu se int numai ce vrem noi. Daca te iubeste o sa'so ceara iertare si o sa se intorca la tine. Daca nu, uita'l.Gandeste'te ca mai exista 100000000 de barbati pe lumea asta care ar merita iubirea tawinking

| Miha a răspuns:

Tiam citit toate intrebarile...impresionant.Dar totul trece, vor ramane doar amintirile, incearca sa-ti gasesti alte ocupati, prieteni noi, un sport care sa te pasioneze sau un dans.Cred ca orice fata cuminte se indragosteste de un baiat ''rau'' care vrea doar sex, genul de baiat de cartier. Poti sa treci peste asta. Daca te stresezi asa iti faci rau de una singura! Bafta daca mai vrei sa te ajut lasa-mi id la mesajewinking:*

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti asa, pentru ca daca te omori nu rezolvi nimic iti spun eu.
Mai bine ai incerca sa te intelegi cu parintii tai, si banuiesc ca te certi cu ei din cauza lui. mai bine le spui sa stea linistiti ca a`ti ramas prieteni voi 2.
Si cu el ar trebui sa lamuresti si sa-i zici in fata ceea ce simti, poate asa isi da si el seama de ceea ce va face in viitor pup:*

| Kidd ♡ a răspuns:

Buna kiss! Imi place de tine ca esti o fata cu picioarele pe pamant si ca nu ai acceptat sa faci sex cu el.Acum,fiecare om a suferit din dragoste odata si odata.De ce sa te omori? Totusi gandeste-te la oamenii care vor suferi.Nu vei rezolva nimic! Altii au trecut prin incercari mai grele.Ai doar 12 ani si o viata inainte! Cu timpul toate problemele se for rezolva.Capul sus >big grin

| Dienuka a răspuns:

Nu exista nimic in viata aceasta pentru care sa ne gandim la un asemenea gest, nici in gluma. Sa nu uiti ca viata este un dar si ca ar trebui sa ne comportam cu ea ca atare. In al doilea rand, suferi pentru cineva care iubeste pe altcineva. Incearca sa te respecti mai mult pe tine, pentru ca din cate vad, in momentul de fata nu iti pasa de persoana ta. Si acum te intreb. Stii cine este cea mai importanta persoana din viata unui om? Raspunsul este: ea insasi. Si sa nu uiti lucrul acesta. Vei mai intalni baieti mult mai buni ca el. Este prea recent ca sa realizezi ceea ce spunem noi aici. Dar timpul le rezolva pe toate.

| Miruna_7873 a răspuns:

Il vei uita! Totul se uita in viata. Si mie mi s-a intamplat asa ceva asemanator iar in acele momente credeam ca e sfarsitul pentru mine si ca nu il voi putea uita pentru ca e cea mai mare iubire a mea. Dupa 1 an de zile vad ca percep lucurrile foarte diferite de cum le percepeam inainte si iti vei da seama si tu ca a fost o pierdere de timp. Vei ramane doar cu amintiri frumoase. Iar o perioada de timp te-as sfatui sa nu te bagi in relatii pentru a-ti limpezii gandurile.Bafta!:*

| ela_9708 a răspuns:

Stiu ce greu iti e...cand il vz ca alta iti vine sa plangi, te simti vinovata ca nu l-ai pastrat langa tine.sad asa am patit si eucrying. mai ales ca il vad in fiecare zi sh nici nu mai ma baga in seamacrying, stii mai bine incearca sa vb ca el nu stiustraight face. pup:* aa frumoasa poza:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wake up! Viata e frumoasa daca stii cum sa o traiesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se va intoarce