Buna.
Ma, stii ce? Si eu sunt geloasa, eu ma cam "supar" cand vorbeste cu o fata mai mult decat cu mine, si ma oftic ca nu stiu ce vorbeste cu ea.
El in schimb, nu e gelos, nu spune nimic. Si chestia asta ma enerva, adica, eu cateodata vroiam sa fie gelos daca tine la mine. Dar cred ca trecut perioada aia. Poate a fost gelos, dar nu a recunocut, nu a vrut sa-ti dai seama ca el este gelos.
Uni baieti nici cand e Foarte evident nu recunosc. Asa sunt ei.
Daca el a spus ca si el face asa cu fete, ori a vrut sa te faca si el geloasa, ori nu este gelos pentru ca el crede ca un pupic pe buze cu alta nu inseamna nimic, desi inseamna cand ai o relatie.
Ce sa faci... daca esti vacuta si ii lasi pe altii sa te pupe pe buze
asa ca nu te mai lauda ca il iubesti, de fapt iti place cu mai multi.
Pai o sa incerc sa te ajut eu.
in primul rand daca vrei sa iti dai seama daca te iubeste e nevoie de timp. sa vezi cand iti e alaturi, daca ai probleme si te sustine daca ar face orice pentru tine atunci ai putae sa spui ca te iubeste.insa ce inteleg eu de aici este daca l-ai lasat sa te pupe sau te-a pupat fortatdaca l-ai lasat atunci esti rautacioasa.
insa ar putea sa nu fi reactionat urat pentru ca i-ar fi frica sa nu cumva sa te piarda insa cand spune ca si el mai face asta cu alte fete ...nu stiu nu imi place chestia astatu acorda-i timp si spune-i sa nu mai faca asa ceva sper sa iti fiu de folos
De fapt, care este problema ta? Ca nu ti-a dat un pumn fiindca te-ai sarutat cu altul, ca nu ti-a facut scandal, ca nu a fost violent/agresiv verbal? Ori ca si el mai face asta cateodata?
Ei bine, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.
Daca numai pentru asta nu mai stii pentru ce traiesti, atunci crede-ma ca e f.grav.in viata sunt alte probleme care te fac sa te simti asa, nu faptul ca iubitul nu e gelos.dk vrei sa il faci gelos intr-adevar at fa-l gelos pe bune, si dk nu iy pasa...asta etreci mai departe, gasesti unul mai bun
Candva si eu ma ofticam ca pr meu nu e gelos si la orice miscare incercam sa il fac gelos... el nimic si nimic"nu-i nimic""du-te afara"(cu baieti)deci ma dispera ca nu ii pasa de nimic...pana la un mom dat cand ne-am despartit din cauza ca a fost prea gelose nu cred ca vrei asa ceva, era asa gelos ca nici macar nu m-a lasat sa ii explic ce se intamplase cu adevarat, efectiv NU VROIA SA MAI VB CU MN.am vorbit cu prieteni deai lui si toti ziceau ca vai ca e foarte suparat ca se poarta aiurea si ca nimeni nu stie ce are. dupa 3 saptamani s-a gandit totusi ca a gresit si ne-am impacat si de atunci e gelos cam des si ma cam enerveaza.asa ca mai bine lasa nu-ti dori ceva de care toata lumea vrea sa scape, cred ca ai observat si tu multe intrebari gen"cum pot scapa de gelozie""gelozia e o boala grea"
Ioi daca era prietenu meu nu mai statram pe langa el sau tipu care ma pupat nu stiu poate nu mai tine la tine si sta doar pentru altceva, ar trebuie sa vb cu el si sa ii zici dc nu iti pasa? zii ca te doare cand se comporta asa zii ca u vr sa fii fericta cu el nu sa suferi si sa plangi vb cu el si daca tot asa se coporta cea mai buna solutie e sa te retragi pentru ca numa vei suferi, sa fim serioase daca tinea la tine incepea ca cum dc tea pupat cine cum de l-ai lasat chestii de astea in schimb el ti-a zis ca nu e nimic si ca pe deasupra si el facea la fel zii si u ori e a tau ori al tuturor gandeste-te :*
Poi daca vrei sa risti, treci pe langa el cu un baiat care vrei dar doar te plimbi cu el pentru ca apoi se poate supara daca intr-adevar simte ceva pentru tine o sa vina sa te ia la intrebari dar ti-am zis mai mult decat sa te plimbi cu el sa nu faci pentru ca se poate enerva stiu riscul.si dupa cum zici ca a facut orise simtea vinovat pentru ca el pupa fetele pe buze desii sta cu tine si s-a simtit usurat ca nu e singurul vinovat dar e diferit pentru ca pe tine te-a pupat deci tu nu ai avut nici-o vina si in plus ai fost sincera cu el si ti-a spus si el ce a avut pe suflet. ori nu-i pasa! Deci incearca ce am zis iar daca ti se pare riscant ca il poti pierde da-ti seama acum de ceea ce simte pentru tine ma tarziu te va face sa suferi.sa pur si simplu iti deschizi sufletul in fata lui si il intrebi. zi sincer tu tii la mine? Ma iubesti. fundhytsa?
Tu te pupi cu altul si tot tu spui ca nu mai ai incredere in oameni.
Baiatul te iubeste si te accepta orice ar fi dar tu esti, vezi doamne confuza acum.De ce? Ca nu ti-a dat una peste ochi ca sa iti arate cat de gelos si cat de mult te iubeste el?
Bataie iti lipseste ca sa-ti arate ca te iubeste?
Ce victima esti!
...esti cam sadica.
La inceputul relatiei noastre iubitul meu era gelos, poate prea gelos.cu timpul insa nu mai era asa. el zicea ca are incredere si de-aia.ca sa-l fac gelos, i-am zis ca ma atrage colegul lui de munca pe care il aducea sa ne faca calcu'. a fost de 4 ori intr-o luna.eee probleme cu rasnita. si pe moment cica.pe bune? tu stii cum ma simt? cum poti sa zici asa ceva? si pe urma zice:daca a ajuns sa-ti placa colegul meu inseamna ca iti lipseste ceva.asa ca o sa fac tot posibilul sa nu te gandesti la el o clipa si sa indrept totul. m-a sarutat si nu am mai vb deloc de asta. dupa o saptamana i-am zis ca a fost la misto.mai avea putin si ma alerga. s-a speriat totusi). asa sunt ei mha. n-ai ce sa le faci.nu poti sa-i bati asta nu inseamna ca nu te iubeste