| Ramona1992 a întrebat:

Nu mai stiu ce sa cred.Este un baiat care nu imi da pace, adica tot timpul ne ciondranim si ne pitigam, ne impingem si din astea, vorbeste ciudat cu mine.Nu stiu ce sa cred, acum de ceva zile am fost la o petrecere unde a fost si el, am dansat cu el si era cat pe ce sa ma sarute dar s-a oprit, a tot dansat cu mine si se uita in ochii mei, intr-adevar erau si cativa colegii pe acolo, nu mai stiu ce sa cred despre asta? Voi ce imi spuneti? Va rog! happy

Răspuns Câştigător
| aaadddyyy a răspuns:

De cat timp va cunoasteti? poate tipul te place si nu stie cum sa iti spuna big grin vroia sa te sarute si apoi s-a oprit...pai ori chiar isi dorea asta dar nu a vrut sa te supere, nestiind omul care iti va fi reactia; ori a vrut sa vada daca si tu dai semne ca vrei sa fi sarutata tocmai ca sa stie daca e bine sau nu sa te sarute fara sa se trezeasca cu vreo palma x_x si poate nu ai avut nicio reactie iar el a inteles ca nu vrei sad iar faptul ca te privea in ochii; mmm cred ca te place! aaa si apropo ciondanirile astea sunt un pretext ca sa iti fie aproape big grin

| Ramona1992 explică (pentru aaadddyyy):

Ne cunoastem de 8 ani..si a mai fost odata tot asa o faza, cand era cat pe ce sa ne sarutam dar a venit cineva si ne-am oprit...

4 răspunsuri:
| Elial a răspuns:

Te place ♥

| Danysan a răspuns:

Te place -Daca nu te-a sarutat la party a fost datorita faptului ca erau multi colegi acolo! Dar mai tatoneaza-l un pic! Tragel de limba laughing. Apoi i-al de gat si saruta-l -simplu!

| S3S3an a răspuns:

Eu tot cred ca te place dar stii sunt un asa tip baieti care doar isi bat joc