| andrada a întrebat:

Nu mai stiu ce sa fac. Colegii ma barfesc, ma imping, fac misto de mine. Sunt f rautaciosi, si eu nu am alti prieteni cu cine sa vb la scl. intr-un fel tin la ei ca totusi sunt colegii mei si eu nu le-am facut nm ca sa se comporte asa cu mine. ce sa fac ca sa ma lase in pace? Numi ziceti sai zis la diriga ca atunci o sa imi faca si mai multe lucruri.
help plz si scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| Monna a răspuns:

Nu sunt de acord cu @abcd.

Cred ca ar trebui sa fii indiferenta. sa le arati ca nu. ti pasa si vor inceta.

Si eu am fost intr. o situatie de genul acesta in gimnaziu. si fiindca puneam la suflet si ma consumama am avut de pierdut : colegii au continuat si mai tare si mai mult facandu.ma sa ma simt un nimeni. Dar apoi mi.am zis ca nu trebuie sa-mi pese de ei, de ce zic si sa-mi vad de viata mea.

Si au incetat.

Sper sa treci cu capul sus peste asta!
Take care.

10 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Nu, nu e o solutie sa ii spui dirigintei. Ei nu vor inceta, ba mai mult, mai rau vor face. Trebuie sa pari rece si sa pari ca nu te afecteaza toate astea. Ia-ti telefonul/mp3-ul si asculta muzica la max, nu ii baga in seama sau ia o revista o carte ceva si te faci ca nu-i auzi. Sau ar mai fi o solutie... sa le dai o replica si sa le inchizi gura. Acum depinde si de felul tau de a fi si de varsta... Deci eu cred ca cel mai bine ar fi sa-i ignori. Succes si daca te mai pot ajuta cu ceva da-mi mesaj privat.

| LiveYourLife a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te impui putin si sa le dovedesti ca si uh esti un copil la fel ca ei si ca nu meriti sa iti faca tot ceea ce iti fac

| Anemona a răspuns:

Nu e o solutie sa le faci aceleasi lucru pentru ca vor ajunge sa faca si mai rau penttru ca vor prinde ura. cel mai bine e sa fii calma si sa iti gasesti o prietena in scoala cu care sa stai si sa nu ii bagi in seaama. cand cineva isi mai bate joc de tine cel mai bine e sa porti o discutie si sa intrec\bi ce au cu tine si ce ii deranjeaza ca astfel sa corectezi:* pupici

| Andreea_1745 a răspuns:

Pai tu nu trebuie sa fii suparata din cauza asta, astea sunt niste copilarii, iar cu diriga nu rezolvi nimic, pentru ca o sa te urasca si mai tare, o idee ar fi sa ii ignori si sa incerci sa-ti faci alti prieteni, sau o alta idee ar fi sa te schimbi astfel incat colegii sa te placa si sa fii prietena cu toti.Nu ii baga in seama mai bine...si gandeste-te la altveca, asta nu e motiv de tristete.
Bafta!

| GabitzaQlove a răspuns:

Fai sa nu mai aiba de ce sa-si bata joc de tine... adica daca tu nu ai nimic nu au dc sa se ia de tine

| danutssa_2124 a răspuns:

Pai...am si eu o colega de care fac niste colegi la fel ca de tine.nu ii lua in seama!:*fi nepasatoare ca sa nu mai au de ce sa rada! by3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunele ca sunt virgini. iti miroase gura, puti pe langa tine de ce stai langa mine, cum isi permite un tocilar sa ma deranjeze la ora asta, deci trebuie sa ii faci sa inteleaga ca esti in stare sa ii intorci vorba. chiar daca esti o fire timida sau other shet...

| JungleHell a răspuns:

Pai ia fii atenta. De obicei aia care te iau in ras sunt prosti, nimic mai mult, doar simpli prosti cu un IQ egal cu numarul de la pantofi. Oamenii seriosi nu rad de altii. Cel mai bine ii ignori. Asa pateam si eu prin liceu, iar acum ca eu sunt la faclutate si ei acasa nu mai comenteaza niciunul nimic.E o vorba,, Cine rade, la urma rade mai bine'', adica pana la urma or sa taca ei. Simplu: ignore them

| abcd_5263 a răspuns:

Nu. i nimic de categorie :X
pei de exemplu am si eu o colega care pateste cam acelasi lucru happy...
pei daca ei te jignesc pe tine, jignestei si tu pe ei, daca te impinge cineva, impinge`l si tu, nu te lasa mai prejos de ei straight face...
aici sunt doar 2 variante:
1. ori te faci ca nu. i bagi in seama, ca nu`ti pasa, sh induri thoate jignirile cat mai mult posibil
sau
2. le platesti cu aceeashi moneda big grin si incearca si tu sa-ti mai faci o prietena, 2 cu care sa mai poti vorbi si tu happy!

cum te jignesc? da un mesaj si iti mai raspund dupa :X
app :"faza cu spusu` lu` diriga" nu functioneaza, mai ales daca ai o diriga ca a mea picatha de pe Marte laughinglaughing
big hug
te-am :*

| bulldogi a răspuns:

Si eu patesc acelasi lucru si parca din ultima vreme nu mai imi place sa merg la scoalasad