| Sara2 a întrebat:

Nu mai stiu ce sa fac, nu o dau la pace cu prietenul meu, suntem impreuna de 1 an si 2 luni, el in tot acest timp nu s-a putut obisnui cu prezervativul sad, de fiecare data ne certam, am inceput sa ma simt penibil, imi spune tot timpul ca sunt paranoica si am ceva la cap, deoarece ma gandesc tot timpul ca as putea ramane insarcinata daca am face fara... el a spus ca imi va da bani sa merg la medic sa imi prescrie anticonceptionale dar nu a facut-o, sa ma duc singura nu pot, si el stie ca nu imi permit, sunt destule analize de facut, ce as putea face? am incercat sa ii explic cum sta treaba cu sexul neprotejat si de fiecare data nu ma asculta si incepe sa cante la misto
p. s. nu ma pot desparti de el ca ai mei il plac f mult si as avea mare scandal in casa sad

7 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Parintii tai stiu ca voi v-ati inceput viata sexuala? Ia explica-i prietenului tau de BTS (boli cu transmitere sexuala), nu cred ca stie daca TU/EL aveti vreo boala[doamne fereste] insa nu se stie.doar la analize, si analize presupun ca nu v-ati facut. Explica-i ca nu vrei sa fie nici un risc de a ramane insarcinata, ar fi o povara prea grea pentru voi la varsta asta.Si.nu in ultimul rand spune-i sa se gandeasca si la tine, ca nu vrei sa stai cu teama si sa-ti fie frica, sa te inteleaga!

| AlinaaAli a răspuns:

Buna!
cred ca atat tu cat si prietenul tau aveti o problema!
tu pentru ca spui ca nu te poti despartii d el pentru ca ai scandal in casa, adica sa inteleg ca stai cu el pentru parinti? si nu il iubesti? daca e asa, nu e prea ok si ar trebui sa ii spui macar mamei tale ce probleme avet! este imposibil ca ea sa nu inteleaga!
si el e un taran! asta e! spune-i sa se mai documenteze pentru ce este prezervativul si poate ca apoi nu te mai face paranoicawinking
eu de 3 ani o fac cu prietenul meu fara prezervativ si nu iau nici anticonceptionale dar el nu lasa niciodata inauntru! si nu am ramas!
dar nu se stie niciodata cum o dai in bara! pentru ca se poate sa ramai chiar daca nu a lasat, sunt unele scurgeri si la ei care pot sa iasa in timpul actului sexual!
spune-i prietenului tau ca vrei neaparat sa mergi la medic si sa iti dea bani pentru ca nu iti permiti sa iti platesti!
si iei anticonceptionale si nnu o sa mai aveti probleme! si mai explica-i incuiatului de prieten al tau ca prezervativul nu e numai anticopiihee hee e si pentru a va proteja de unele boli sau infectii! chiar daca sunteti curati si ingrijiti niciodata nu se stie ce ai acolo si poti lua multe!

| SimonaAdina a răspuns:

Poate ca el nu simte nici o placere daca o face cu prezervativ, te-ai gandit la asta?

| hackey a răspuns:

Nu fa sex cu el. Tot relatie se numeste si daca nu faceti sex

| Jameson a răspuns:

Pai e dea dretpul egoist prietenul tau. Sasi faca el vasectomie daca nu i convine prezervativu.

| Dantewashere a răspuns:

Tias recomanda sai dai papuci

| florin119 a răspuns:

Buna in primul rand tu mai tii la el daca nu vorbeste cu ai tai si spune-le ca intre voi nu mai poate fi o relatie... daca inca tii la el spui ca daca vrea sa mai faceti sex ori face ca tine ori nu mai faceti ...eu zic ca asa e cel mai bine.
Primesc Funda! D:big grinbig grin: