Parintii tai stiu ca voi v-ati inceput viata sexuala? Ia explica-i prietenului tau de BTS (boli cu transmitere sexuala), nu cred ca stie daca TU/EL aveti vreo boala[doamne fereste] insa nu se stie.doar la analize, si analize presupun ca nu v-ati facut. Explica-i ca nu vrei sa fie nici un risc de a ramane insarcinata, ar fi o povara prea grea pentru voi la varsta asta.Si.nu in ultimul rand spune-i sa se gandeasca si la tine, ca nu vrei sa stai cu teama si sa-ti fie frica, sa te inteleaga!
Buna!
cred ca atat tu cat si prietenul tau aveti o problema!
tu pentru ca spui ca nu te poti despartii d el pentru ca ai scandal in casa, adica sa inteleg ca stai cu el pentru parinti? si nu il iubesti? daca e asa, nu e prea ok si ar trebui sa ii spui macar mamei tale ce probleme avet! este imposibil ca ea sa nu inteleaga!
si el e un taran! asta e! spune-i sa se mai documenteze pentru ce este prezervativul si poate ca apoi nu te mai face paranoica
eu de 3 ani o fac cu prietenul meu fara prezervativ si nu iau nici anticonceptionale dar el nu lasa niciodata inauntru! si nu am ramas!
dar nu se stie niciodata cum o dai in bara! pentru ca se poate sa ramai chiar daca nu a lasat, sunt unele scurgeri si la ei care pot sa iasa in timpul actului sexual!
spune-i prietenului tau ca vrei neaparat sa mergi la medic si sa iti dea bani pentru ca nu iti permiti sa iti platesti!
si iei anticonceptionale si nnu o sa mai aveti probleme! si mai explica-i incuiatului de prieten al tau ca prezervativul nu e numai anticopii e si pentru a va proteja de unele boli sau infectii! chiar daca sunteti curati si ingrijiti niciodata nu se stie ce ai acolo si poti lua multe!
Poate ca el nu simte nici o placere daca o face cu prezervativ, te-ai gandit la asta?
Pai e dea dretpul egoist prietenul tau. Sasi faca el vasectomie daca nu i convine prezervativu.
Buna in primul rand tu mai tii la el daca nu vorbeste cu ai tai si spune-le ca intre voi nu mai poate fi o relatie... daca inca tii la el spui ca daca vrea sa mai faceti sex ori face ca tine ori nu mai faceti ...eu zic ca asa e cel mai bine.
Primesc Funda! D::
beausingurlamasamea întreabă: