| ALEXANDRA1356 a întrebat:

Nu mai stiu ce sa fac, pur si simplu nu mai stiu!
Imi jura ca ma iubeste, ca sunt a doua fata la care tine, si ca nu va renunta la mine niciodata, dar mereeu se supara pe mine din motive de genul ca i-am spus ca il sun in 5 minute, si de fapt l-am sunat in 10. Si multe motive tampite. Mereu imi spune ca il mint, ca nu imi pasa de el, ca-mi bat joc de el, ca-l iau de prost.
M-am saturat sa ii explic in mii de feluri de cat de mult tin la el si sa nu inteleaga.
+ ca m-am uitat pe conversatiile cu cealalta fata care cica " a iubit-o ". Ea e fata a carui nume il are si tatuat pe picior. si chiar vorbea foarte diferit cu ea fata de mine, adica la aia facea pe " dracu in patru " sa ramana impreuna, gen " nu voi mai iubi pe altcineva, mor fara tine. te voi iubi mereu ", chiar daca ea ii gresea. La mine in schimb, o micuta greseala daca ii fac, cauta motiv de cearta, ca apoi sa imi zica ca ma iubeste si orice s-ar intampla, el nu va renunta la mine.
Sincer m-am saturat. Am momente cand ii pun sentimentele sub semnul intrebarii.
Imi spune ca vrea sa fiu ultima fata din viata lui, ultima pe care o iubeste, ca vrea o relatie foarte lunga, eventual sa pasim impreuna la altar, iar ulterior sa avem chiar si copii ( visuri... ). Si daca ar fi adevarate toate astea, de ce cauta motive de cearta de fiecare data?
Este extrem de gelos, si isi doreste absolut toata atentia mea, daca s-ar putea sa nu vorbesc nici macar cu o fata...

13 răspunsuri:
| AmaToaRea a răspuns:

Asa e firea lui dar vorbeste cu el... explica-i ca trebuie sa ai si tu prieteni si el la fel. daca continua asa poate deveni o obsesie.stiu din propria experientabig grin

| DNSK a răspuns:

Nu cred ca ii firea, ci inca mai e fata aia in sufletului lui! pana nu iese cu capul la suprafata si nu trece peste ea..nu faceti nimic! ai sa te chinui cu el, ai sa vezi!

| RoXaaa a răspuns:

Aw! E cam nasol de tine. Am si eu o prietena care a cam patit la fel straight face El nu ii permitea sa aiba o prietena, macar... si a ajuns nasol. El a inselat-o, de foarte multe ori straight face Si nu stiu ce sa zic, incearca sa-i spui ca tu nu mai poti asa, spune-i ca te vei schimba daca continue asa. Incearca sa nu ii mai faci toate poftele, si daca se supara, lasa-l asa, o sa-i treaca... crede-ma am trecut si eu prin asa ceva. Baftaa :*

| Zenit313 a răspuns:

Vrea SEX..nu te iubeste..imi pare sincer rau pentru tine...

| blueheart a răspuns:

Hei! E cam greu sa lupti cu o fantoma din trecut.Trebuie sa ai multa rabdare si sa iubesti din tot sufletul persoana de langa tine.Sa capete incredere in tine, sa-i fii aproape, sa-l sprijini, sa vada in tine ce cealalta nu a putut fi.Eu cred ca a fost ranit,mintit de "cealalta" si de aceea ii vine greu sa aiba incredere in tine.
Daca il iubesti cu adevarat incearca sa ai rabdare,sa fii langa el,sa comunici cu el, sa-i spui ce simti, ce te face fericita si ce te face nefericita in relatia voastra. Daca te iubeste va incerca sa se comporte altfel cu tine, sa uite trecutul, sa traiasca in prezent si sa vada un viitor cu tine.Nu te lasa calcata in picioare daca nu vede ca il iubesti si ca vrei sa-i fii aproape.Toti meritam o sansa la fericire.
Succes! happy

| Fax a răspuns:

Ce prostie sa-ti tatuezi numele..nimic nu e vesnic

| cosminnnellu a răspuns:

Buna alexandra din punctul meu de vedere exista o singura solutie de rezolvare a problemei tale sa vorbesti cu el si sa ii explici ca esti deranjata de atitudinea lui si ca il rogi sa nu mai faca gesturile pe care le face, ceva imi spune ca nu va intelege ii va intra pe o ureche si ii va iesi pe cealalalta pentru ca asa am facut si eu cu iubita mea nu am ascultat-o pana nu s-a despartit de mine sa ma invat minte nu m-am potolit si de abia cand am vazut cum e fara ea am realizat ce greseala imensa am facut 2 saptamani am umblat dupa ea sa ne impacam si sa o impac si norocul meu ca intr-un final a acceptat, tot asa ca tine ajunsese la capatul rabdari si de atunci au trecut 3 ani de zile in care nu ne-am mai certat pentru ca greseala aia m-a facut sa ma port grijuliu si sa ma schimb foarte mult, nu zic sa te desparti de el, dar uni dintre noi abia atunci realizam ce ai pierdut multa bafta te pup

| VladGH a răspuns:

Mai discuta cu el pe tema asta si vezi poate se corecteaza, ar trebui si el sa se gindeasca cit oare poti sa suferi atit? vrea sa te distruga? Daca continua asa atunci el nu-i sanatos de cap sau e vreun drogat si continuind sa te trateze in modul asta o sa inebunesti si tu.

| DaniAdrian a răspuns:

Mai esti fata, fetele intotdeauna vor fi mai mature ca baietii, vorbeste cu el si bagai mintile in cap si fal sa inteleaga ca esti singura fata din viata lui, si ca gelozia extrema duce la despartire, spune-i si tu daca vei mai fi asa gelos cu timpu ma pierzi si tot ce exista acum in viitor nu va mai fi, deschidei ochii, succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe respectiva a iubit-o f. mult si a suferit, astfel incat cu tine sufla si in iaurt. De asta este atat de atent si te sufoca, pentru a nu mai suferi.
cauta cateodata cearta, pentru ca stie ca il ierti si apoi cateodata impacarea merita cearta big grin.
Vorbeste o data foarte serios cu el, asa cum nu ai mai vb. niciodata, ca asta e clar. Il iei de o mana si il tii strans de ea si nu-i mai dai drumul. Il faci sa promita ca NU te intrerupe indiferent ce apocalipsa vine. Lasi o pauza mica, in care cica iti pui ordine in ganduri, pauza care va pica in capcana, mereu pica laughing si iar il strangi de mana si ii repeti : NU ma intrerupe, ai promis!
Incepi sa-i confirmi ca il iubesti si ca nu ai de gand sa il inseli sau alte prostii! Astepti o confirmare doar din privire si atat! Daca iar vorbeste il strangi de mana si iar ii aduci aminte ca a promis!
Ii spui tot ce ai scris aici! Sa nu te sufoce, sa nu te mai streseze ca nu iti face bine si ca nu ajuta cu nimic relatia daca va stresati unul pe altul, ca sunteti inca mici si ca aveti tot timpul din lume pentru orice!
Spune-i ca, daca te iubeste, tu nu ai nevoie de tatuaje si alte semne, ci doar atat, sa te iubeasca si sa te respecte prin ceea ce ii spui tu! Toate astea sunt cu 2 taisuri! Daca tu chiar esti cum spui, atunci e ok, dar daca tu esti superficiala, neatenta, te uiti dupa altii si el are anumite motive sa iti faca astea, atunci ai pus-o si chiar meriti toate astea.
Daca tu ii spui sa te lase din lesa si apoi il inseli sau iti faci de cap... meriti batuta!

| BLeur a răspuns:

Bună Alexandra.

Ce să zic, ciudată problemă. complicată. thinking
Explică-i ce te deranjează de fapt la el, vorbeşte cu el despre asta. thinking, mi se pare ciudat. Pentru că, din câte am înţeles eu vorbeşte cu acea tipă altfel decât cu tine thinking, nu ştiu. dar eu am impresia că doar te foloseşte, nimic altceva. Caută motive de ceartă, păi. cred că nu ştie ce să aleagă laughing. E ciudat băiatul, nu ştiu. părerea mea este să vorbeşti cu el serios despre chestia asta, de ce face aşa. numai el ştie.
Poate nu e băiatul perfect pentru tine, nu e nici primul nici ultimul care va apărea în viaţa ta, de asta sper că eşti conştientă. Nu trebuie să fii supărată pentru un prost care nu te merită şi nu merită suferinţa ta. happy.
Vorbeşte cu el, dacă vrea să înţeleagă BINE, dacă nu vrea. sincer, nu văd ce rost ar mai avea relaţia pe care tu o ai cu el. De unde ştii că nu înşeală cu cealaltă tipă? thinking Sau cu altele? Încearcă să fii mai indiferentă, vezi dacă te caută el singur. Dacă eşti indiferentă, şi nu te mai bagi cu el în seamă şi după vine el la tine, chiar ţine la tine. Dar dacă eşti indiferentă şi nu te bagă în seamă, e clar că vrea doar să te folosească.

| mona a răspuns:

Din cauza geloziei se comporta asa si nu e bine deloc, vorbeste cu el. daca nu isi tine gelozia in frau nu stiu cum ajungeti voi pana in fata altarului[multe cupluri s au despartit din cauza geloziei]

| CryChristiAN a răspuns:

O fata nu ar trebui tratata intr-un mod asa de uratsad.
Discuta cu el, daca nu isi ''revine'', fa-i un cadou si spune-i ce te apasa, daca nici in modul asta te trateaza tot asa, mai bine l-ai parasi si ati ramane doar prietenihappy.
Sanatate si o zi buna!