Las-o in pace, pana cresteti la varsta normala pentru o relatie. Este rusinos pentru o fata de 15 ani sa fie intr-o relatie, o face de ras si e pacat sa treaca prin asa ceva la varsta asta. Inocenta este cel mai de pret lucru la varsta ei si a o murdari in felul asta este un mare pacat.
Si tu trebuie sa mai cresti, sa inveti sa respecti oamenii. Orice criza de nervi ai avea, niciodata nu iti este permis sa ii spui nimanui ca este prost. Iar daca o faci, dupa ce o faci scuzele nu inseamna ca mai aveti vreo relatie. Scuzele inseamna: am gresit, vreau sa stii ca nu te consider proasta si inteleg ca trebuie sa plec definitiv. Fiindca dupa o asemenea jignire, nu mai poate fi vorba de dragoste. Vei vedea cand cresti ca dragostea este altceva: dragostea e calda, buna, respectuoasa si intelegatoare. Ai muri si nu i-ai spune fetei pe care o iubesti ca este proasta. in clipa in care ai trecut peste orice si i-ai spus asa ceva, n-o mai iubesti si nu o meriti.
O vrei inapoi cu orice pret? Chiar cu pretul fericirii ei? Atunci e clar ca n-o iubesti, fiindca nimeni nu ar putea fi fericit langa un om care o jigneste.
Scuza-ma dar esti...fraier.De ce ai jignit-o? ce motiv ai avut? plus ca mi se pare normal sa nu te ierte daca ai jignit-o.Cred ca ar fi mai bine sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, da-i un pic de timp sa se gandeasca nu o mai sufoca cu mesaje.
Am avut motivele mele ca doar nu sunt apucat... dar imi e frica ca daca trece timpul, va uita ce a fost.
Ceea ce i-ai făcut adică când ai jignit-o și ai făcut-o proastă nu a fost o idee prea bună. Las-o puțin timp ca să se mai gândească. Dacă insiști nu o ajuși ci îi faci situația mai grea. Las-o să se mai gândească și mai încearcă odată. Dacă răspunsul ei va fi negativ ar cam trebui să o uiți. O să îți treacă sunteți doar la început.
Frate daca o iubesti cu adevarat nu renunta la ea spune-i tot ce simti si fii alaturi la greu... spune-i ca no so mai jignesti si alte chestii de astea
Buna, in primul rand e normal ca ea sa reactioneaze asa, prin vorbele pe care le-ai spus ( foarte dure ce'i drept) nu ai facut altceva decat sa ii ranesti sentimentele, sentimente care oricum la varsta asta pot fi confunze.
Daca tu iti doresti sa va impacati, poate e nevoie de mai mult decat niste mesaje si niste cuvinte dragute. Discutati fata in fata despre problemele voastre si despre modul in care puteti ( daca puteti) sa le rezolvati. In plus, tu trebuie sa dovedesti acum lucrurile frumoase pe care ii le-ai spus, nu ai nevoie decat de imaginatie, surprinde'o in mod placut de fiecare data, arata'i dragostea ta nu doar ii vorbi despre ea... Cat despre ea si mama ei, poate purtati mai tarziu o discutie in care ii propriu sa discute cu mama ei, sa o faca sa intelega ca o relatie la varsta asta, daca este cu un baiat ok, poate fi benefica pentru ea, o ajuta sa se maturizeze si sa se cunoasca pana la urma pe ea inasi mai bine in diferite momente. Eu iti urez succes :* si sper sa va impacati.