| OrdinaryLove a întrebat:

Nu mai ştiu ce să mai fac! Pur şi simplu mă adâncesc în tristeţe. Am cunoscut un băiat acum 2 ani şi după un timp ne-am îndrăgostit reciproc...am fost împreună, însă dintr-o greşeală ne-am despărţit. Mi-am dat seama că nu mai se putea face nimic. El s-a îndepărtat de mine, a plecat în alt oraş (la o grămadă de km de mine...). Faza e că deşi au trecut vreo 3 4 luni de atunci, amintirea lui încă mă chinuie. Încerc să scap de el, dar mereu îmi vine în gând orice aş face şi oriunde m-aş duce. Am aflat de la prietenii lui că se simte destul de rău. Oare nici lui nu i-a trecut? Împăcarea nu ştiu dacă mai are un sens, noi nu mai ţinem legătura chiar din data despărţirii. Ce aş putea face, chiar nu mai am idei, nu mai vreau să sufăr deloc! Îmi afectează zilele, nu mai pot să fac nimic altceva! Un sfat?

7 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Amandoi va simtiti rau. De ce sa nu incercati sa va impacati?
Eu zic ca incercarea moarte nu are!

| Oanna07 a răspuns:

Consider ca ar trebui sa incerci sa d-ai de el si sa incepeti sa comunicati din ce in ce mai mult si sa il faci sa prinda iar incredere in tine, asta in cazul in care mai esti de acord cu o relatie.

| Addeeee a răspuns:

Ia legatura q el k intre prieteni..intreabal daca se simte bine. daca ii e bine fara tine. vezi cum reactioneaza. Si daca voi va iubiti inca, asta e tot ce conteaza. happy

| AnneSweet a răspuns:

Uitallasa totul in urma ta..destinule mareeeeeee mai sunt multi alti baieti in tara sau judetcomuna unde stai tu

| howsenselessdeathhowpreciouslife a răspuns:

Incearca sa uiti, nu te mai gandi la el! Fa-ti alt prieten sau comunica cu el, si o-sa reinceapa sa prinda inceredere! love struck Te pup, sper ca ti-am fost de ajutor kiss

| raullazar a răspuns:

Aproape asta mi s-a intamplat si mie da vorbeste cu el si o sa va simtiti mai bine!

| Lovly a răspuns:

Pai daca vrei sa-l uiti fa-ti alt prieten