Buna, ai fost mult timp cu el; nu e totuna...eu cred ca ii pasa de tine, te iubeste si indiferenta ta il doare, dar daca el e de vina atunci lasa sa il doara. Nu il cunosc, deci nu stiu cum e el dar oricum nu ai cum sa ii fi indiferenta din moment ce a-ti impartasit atatea impreuna ca 3 ani jumate e mult, parerea mea!
POate ca te mai iubeste si vrea sa se impace cu tine, sau pur si simplu nu ii convine ca dupa 2 saptamani de despartire tu deja sa te schimbi asa fata de el;
iti spun eu ca el astepta ca tu sa il cauti, sa suferi, sa plangi, dar sa nu ii arati in veci asta ca atunci va face el pe indiferentul; mai bine sa te arati nepasatoare; cine stie poate ca va veti impaca, ca 2 saptamani nu e o periaoda asa lunga dar 3 ani jumate e mult si...acum depinde si de ce v-ati despartit dar eu am fost despartita de prietenul meu 4 luni si ne-am impacat desi ne-am certat mult in acea perioada, mai ales tu, ca nu a trecut decat 2 saptamani.Nu cred ca iti e nici tie totuna si recunoaste ca iti place ca lui ii pasa, stiu asta ca asa eram si eu, imi placea cand vedeam ca ii pasa de mine si ca il doare indiferenta mea, ramane la alegerea ta ce faci cu el, daca va veti impaca sau veti ramane la stagiul de amici.
Eu zic ca pentru ca inca tine la tine dar mai poate fi pentru ca orgoliul lui este ranit si nu se poate obisnui ca l-ai inlocuit asa de usor.
Nu poti trece usor peste 3 ani jumate...mereu vei ramane in sufletul lui si isi va aminti de tine...mai e vb si de orgoliu masculin, e vb si de motivul din care v-ati certat.Ideea e sa stii ce vrei daca il mai vrei inapoi sau iti vezi de viata ta.Nu puteti fi prieteni e o prostie, nu acum, poate peste ani cand veti avea vietzile voastre.Nu poti sta la aceeasi masa u cu prietena lui si el cu prietenul tau, toti 4 pica foarte aiurea pentru amandoi. O relatzie de 3 ani jum nu s sterge in 2 saptamani poate nici in 2 ani. O orma de sentment mereu va ramane. Un sfat dela un baiat
Remusopen întreabă: