| Oanna07 a întrebat:

Nu mai sunt sigura de sentimentele mele fata de iubitul meu. Sunt cu el de 9 luni si cred ca nu mai il iubesc atat de mult. Inainte eu eram cea care era cea mai atasata dar acum s-a schimbat roata. Cum as putea da seama de ceea ce simt?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Gandeste-te cum ti-ar fi fara el si daca nu-ti fuge pamantul de sub picioare la gandul asta,nu l-ai iubit niciodata!
Nu te incrunta si nu-mi spune ca nu stiu.
In drumul nostru spre unica dragoste,intalnim si traim multe iubiri surogat,in care ne entuziasmam, ne mintim ca iubim omul, dar de fapt iubim dragostea.Si dam,mereu dam,zambete,cuvinte pretioase,sarutari, promisiuni vesnice, pana cand obosim.Pentru ca oboseste creierul sa tot dea si sa nu primeasca mare lucru in schimb.
Si,atunci constati ca iubirea asta cea mare parca e ceva mai mica,parca am exagerat cumva...
Inima nu oboseste niciodata,doar inceteaza sa bata,doar atunci inceteaza sa iubeasca, spre deosebire de creier care doar cere cate o pauza!
Deci, intreaba-ti creierul si inima si vei afla adevarul despre dragostea ta!

1 răspuns:
| Vrajitor a răspuns:

Nu va inteleg, cum poate disparea sentimentele asa? Pufff? sincer nu cred ca ai simtit vreodata ceva pentru el cu adevarat ci doar o mica placere, probabil arata bine e simpatic sau are bani. Daca il iubeai cu adevarat, doamne. eu la 9 luni urcam pana sus in cer si coboram pe norisori cu iubita mea ( Dumnezeu sa o ierte ) crede-ma, ia o decizie, dar na. nu cred ca ai iubit. ci doar ai placut. iar aici, poti distruge o inima, un suflet care poate te iubeste nebuneste.