Vad ca sunt unii pe aici care considera ca e ok sa adauge femei pe retelele de socializare. Eu nu sunt de acord. Sigur ca daca ai o partenera, nu inseamna ca trebuie sa ai doar barbati in lista. Ar fi ridicol sa stergi de acolo toate persoanele de sex feminin, pe care le aveai deja atunci cand ai intrat in relatia cu ea si ar fi de asemenea ridicol sa nu accepti cererea unei femei cu care ai nevoie sa interactionezi pe plan profesional. Cand te apuci sa adaugi insa femei cu care nu ai legaturi profesionale, acolo e categoric un red flag. De ce le adaugi? Raspunsul poate fi doar unul singur...intetes amoros. Nici un barbat nu adauga femei in lista, pentru relatii de prietenie platonica.
Mi-a atras insa atentia faptul ca tu simti ca a cautat sa lase usi deschise in cazul in care va despartiti, sa nu ramana pe dinafara. Asta-mi suna ca si cum tu l-ai fi amenintat ca-l parasesti. Daca-i asa, sa stii ca si eu consider ca e normal sa caute in alta parte, as face la fel. Daca partenera ma ameninta ca ma paraseste, nu voi incerca sa ma rog de ea, ci ma voi indeparta si voi cauta in alta parte.
Tu vrei sa îl transformi în SCLAVUL SOTIEI. Tu nu ai nici un drept sa ii interzici sa adauge fete pe rețele de socializare, este DREPTUL lui, iar ce faci tu se cheamă HARTUIRE dacă îl mustrezi și îl obligi sa facă numai ce vrei tu. Băiatul e libertin, vrea sa se distreze, CEEA CE E NORMAL, ce discuta cu prietenii lui NU E TREABA TA. Dacă nu iti convine situația, presupun ca știi unde e una. Viață e scurta iar tinerețea e momentul optim sa străbați cât mai multe cearșafuri, în 2023 nu mai sta nimeni după cineva care nu ii convine, totul este simplu iti convine Ramai, nu-ți convine, USA și ADIO
Nu ești (doar) exagerată, ci și nesigură pe tine însăți.
Ar fi bine să mergi la un psiholog...
Nu e un lucru rau daca a adaugat femei ca prieteni pe retelele de socializare.Tu nu ai barbati prieteni in lista ta de pe Facebook?
Atata timp cat a adaugat acele femei ca prieteni dar fara sa faca ceva cu ele nu se poate califica ca a facut un lucru rau. Fara suparare dar ai pretentii exagerate.
Daca nu esti sigura in privinta lui uita-te in telefonul lui sa vezi daca are conversatii dubioase.
Asa nu o sa stea niciun barbat cu tine daca tu impui anumite lucruri.
Zici ca ai trecut prin momente grele, mai exact cum au fost acele momente grele?
Din ce ai povestit tu in topic relatia ta cu actualul tau iubit e pe apa sambetei.
Ai doua variante:sa lasi pretentia asta cu prietenele de pe Facebook si sa iti continui relatia sau sa te desparti de el.
,,Mă simt neluată în seamă, mă simt prostită, mă simt neimportantă, lucru pe care îl știe și el, îi repet într-una.''
Vei ramane astfel pentru ca nu iei atitudine, te iei de el, ii repeti intr-una, si nu se schimba nimic. Trebuie sa impui limite. Fara vreo consecinta la actiunile sale, nu se va schimba.
Dar, sincer, sa trebuiasca sa ii reamintesti aceste lucruri, e injositor. Cineva care te-ar fi respectat cu adevarat si si-ar fi respectat relatia, nu ar fi facut acest lucru. Normal, persoanele neserioase mereu isi lasa usi deschise in anumite locuri, au optiunile lor unde sa se duca.
Nu exagerezi deloc, sa adauge femei in lista nu este ok deloc. Persoanele care spun ca nu vad nimic in neregula cu asta, sunt cele care insala si flirteaza peste tot unde se duc.
Ai anumite valori, respecta-le. El se pare ca nu te respecta pe tine
Răspunsul corect la întrebarea ta, este o lista în care sa îți treci tu tranșant și sincer toate defectele și greșelile tale în legătură cu relația voastră. De cele mai multe ori ne repezim sa tratam efectul dar nu cautam cauza de teama de a nu găsi ceva mai rău acolo sau care chiar ne învinovățeste fără drept la replică.
MarianOtsuky întreabă: