| skumpika_3461 a întrebat:

Nu mai suport de ieri nu imi mai raspune nici pe mess nici la telefon, il iubesc foarte mult si nu vreau sa il pierdcryingceas putea face

8 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Sal ignori sa numai te injosesti. cu cat esti mai insistenta o sa creada ca esti obsedata si nebuna si o sa se indeparteze de tinehappy rezista si tuh 2 zile fara sal suni NON STOP

| consiliera a răspuns:

Nu dispera.Mai asteapta un pic.Sunt sigur ca este o explicatie logica. Daca nu, te-a parasit sau ii e rusine sa-ti dea verde.Dar mai astepta.

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Skumpika nu mai suferii din cauza lui dar sincer daca intrebarea nu prea era adecvata nu cred ca trebuia sa ii raspunzi in viitor daca nu crezi ca nu e nev sa raspunzi nu raspunzi eu am facut o greseala dinasta in urma cu 2 ani si am pierdut ce am iubit mai mult adica o adevarata prietenastraight facecryingimi placea de ea si m-a intreabt intr-o zi daca imi place de ea si am zis da a fost cea mai mare greseala a vietii mele

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Fata,eu zic sa discuti cu el!
Si apr nu te injosi u in fata lui pentru ca eu una zic ca nu merita!
Bafta!:*

| sunset a răspuns:

Sunt exact in situatia ta., la.mi id.ul in pv sa vb

| bella_5744 a răspuns:

Nu prea dai explicatii de ce nu iti raspunde, cu siguranta exista un motiv. Poate ar fi mai bine sa mergi sa discuti cu el.

| sweetgirl21 a răspuns:

Cum s-a ajuns in situatia asta?

| skumpika_3461 explică:

@sweetgirl21@pai sti totul a inceput ieri cand nu i-am raspuns la o intrebare si de ieri de atunci nu mai imi raspune