anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport deloc baietii. Am avut numai conversatii insistente, banale, aiurite ce tineau numai de iesit in oras, de nr de telefon.
Cum naibi puteti sa vedeti o persoana doar odata si apoi sa-i spuneti ca o placeti, ca vrei sanse, etc.

Mi-e dor de vremurile vechi! Chiar nu mai suport, simt ca nu pot vorbi nimic cu nimeni.
numai copii imaturi, infantili, aiuriti!
Frate, ce dracu e asta? Sunt nervoasa maxim. cat despre baieti, e zic sa va schimbati naibii modul de abordare, e ridicol.straight face

121 răspunsuri:
| vitbsk a răspuns:

Dacă tot te-ai pus pe critică, zi-ne şi modul în care ţi-ar plăcea să te abordeze băieţii şi ce fel de conversaţii
ţi se par principiale.

| neutrino a răspuns:

Asta e "piata": fetele doresc astfel de baieti.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca nu va abordam repede ziceti ca suntem obsedati... Daca va abordam tarziu ziceti ca v-ati plictisit cat ati stat dupa el...
Nu va convine niciodata nimic.

| DNSK a răspuns:

Wow..calme-tois! asa putem zice si noi de voi! poate ai avut u "norocul" sa dai peste oameni de genu! oameni.,.ma rog..ai inteles u ideea! nu trebuie sa t bagi cu capul asa din prima! zambeste, danseaza, inchide ochii, si ramai asa! pana dai de unu mai de doamne ajuta! depinde si de varsta pe care o ai, de cercul in care t invarti, depinde de mai multe! bafta mare si linisteste-te.

| Georgeeeeeeeee a răspuns:

E groaznic. problema ştii care e? nu mai ai cu cine să comunici ca înainte, să aprofundezi, să te înţelegi, o relaţie care să meargă încet.(vorbesc de voi, fetele). sigur, există şi altfel de tipe. dar sunt foarte rar de găsit. poate că aşa e mai bine. acum relaţiile merg pe sistemul fast-food pară-mi-se.

| Weezymihai a răspuns:

Ceea ce simti tu nu-s nervi, sunt fitele care urla in tine happy Daca te-ar aborda rapid vreun muschiendo de peste 25 de ani sau vreunu bogat sau vreunu popular megafrumos etc. atunci n-ai mai avea acesti "nervi". Daca totusi si cu ei ai proceda asa, atunci jos palaria si respect, ai fi fata desteapta care ar sti ce vrea de la viata

| eurynomus a răspuns:

Exita o alta varianta, incerca cu fetele poate o sa ti mearga mai bine ca nu exista cale de mijloc

| Zabbyel a răspuns:

rolling on the floor te pomenesti ca ai vrea sa fie in genu dupa un an sa vina sarutu? ca pe "timpuri" ma bcur ca nu am fost in acele timpuri laughing poti ramane desigur in spate nu mi te obliga nimenea sa faci pasu in spate! dar daca ramai in spate ai sa plictisesti toti baietasii laughingbleah! bleah sad

| Cosmin1I a răspuns:

Adevarul doare:Esti un copil imatur aiurit. Ceea ce Weezymihai a zis este adevarat.Va intereseaza cel mai mult fizicul si propriul viitor financiar.E o vorba pentru asemenea persoane dar ma abtin caci voi jignii majoritatea femeilor *mature* din ziua de azi.

| Vix999 a răspuns:

Hai ca-mi place subiectul laughing) Ce e domnilor? De ce sariti asa de cur in sus? Are dreptate domnisoara...rar mai gasesti un barbat care sa nu se uite la tine ca la o halca de carne pe care vrea sa o devoreze. Rar mai gasesti barbati care chiar sa aiba ceva de spus. Rar mai gasesti barbati care sa nu fie agramati(ceea ce e foarte ingrijorator). Rar ii gasesti sa fie destepti, niste domni..si sa te si satisfacawinking daca ma intelegeti.Si daca ii gasesti cu toate aceste calitati nu sunt singuri sad Acum sincer pe mine nu ma deranjeaza ca incearca(care cum poate ). Pana la urma e "obligatia" voastra de barbati cica.Iar daca unii dintre voi domnilor aveti impresia ca noi toate ne dam cu cracii pe spate la un musculos sau la o bancnota de 100 lei sau euro..cred ca domniile voastre de fapt va invartiti prin cercuri care nu va fac cinstewinking

| MishuD a răspuns:

"Pisi, ce faci? Singurică? Hai pă la mine la o cafea si-o tavăleala" laughing))

| Cosmin1I a răspuns (pentru Vix999):

Ok hai sa nu intelegem fiecare ce vrea.Don.soara de aici a zis clar ca e satula de copii inapti, aiuriti, imaturi.Romantismul ce il cereti voi este patetic deoarece apoi tot voi(femeile) il numiti copilarism. Dupa cum cred ca stii deja fiecare femeie este diferita si ii plac diferite lucruri.Asa si barbatul:p... Daca madam aici de fata nu a intalnit decat japite de barbati care sar la *Gatul* ei cu oferte de genul *hai fetita la un suc/Te iubesc/te doresc* nu inseamna ca are si dreptul de a *jigni* fiecare barbat si sa arunce in stanga/dreapta cu acuze ca vai suntem copii imaturi/infantil.Ea zice ca asa suntem noi..Eu o intreb:Cine a pus.o sa ii incerce pe toti? Acel mod de abordare in stil cavaleresc nu este mort, este doar ascuns in umbra experientelor neplacute pe care fiecare barbat a avut-o datorita unei femei si viceversa.

| VadTot a răspuns:

Buna! DEci sa ti spun eu cum stau lucrurile! Chiar vreau sa incerci sa schimbi ceva la tine ori daca nu Viata Va devenii un calvar.si pentru ce? Doar pentru ca vremurile din ziua de azi sunt unele extrem de urate? ok Ai impresia ca totul se rezuma doar la sex si atita tot! Si eu am aceeasi impresie cu cand privesc spre fete si anume ca o intereseaza doar sa cunoasca unul cu bani pentru a nu si sacrifica viata si chinuii sa si procure singura Banii necesari! Dar Totusi eu cred ca nu i chiar asa mai sunt si fete Extrem de ambitioase care muncesc din greu Pentru Banul Ei! O munca frumoasa si costisitoare,, poate.Dar cand ma uit la tv asta i impresia mea ca toate vor numai bani de la un barbat si atita tot.~! DEci incearca sa numai fii atit de nervoasa.si accepti faptul ca realitatea din ziua de azi este una ..asa cum o vezi si tu.Dar Acum sa Crezi toti Baietii sunt la fel. Te Asigur ca te faci singura sa suferi...Si inca un sfat..Eu am impresia ca stai prea mult in fata calculatorului incearca sa sa ei contact si cu realitatea. ok? Ca pe aici vezi cum stau lucrurile. In realitate Face To Face"Lucrurile cred ca stau alfel.Iar daca esti un pic inteligenta nu ca n ai fii nu te cunosc deloc.Nu inteleg Cine te pune sa stai de vorba cu toti ""copii imaturi, infantili, aiuriti!"" Mai mult de cinci minute?! Cand ii vezi ca deraiaza de la realitate de ce nu le Tai Microfonul si sa dai Next? DEci eu cred ca si tu ai un pic de vina. Succes! Si incearca sa fi mai altfel...Esti prea dura cu tine insuti!

| VadTot a răspuns (pentru Weezymihai):

Prietene si Celelalte ce sunt? Si inca ceva. cam langa ce gen de fata ai vrea sa imbatranesti? langa care vei sta mai linistit ca nu va calca gresit?laughing

| Vix999 a răspuns (pentru Cosmin1I):

Pai in cazul asta ar trebui sa va maturizati si sa lasati traumele copilariei in trecutwinking Asa cum voi aveti experiente neplacute asa am si eu spre exemplu. Asta nu inseamna ca ma razbun pe toti barbatii happy Ar trebui sa invatati si voi arta asta care iti permite sa iei dezamagirile ca pe niste experiente de viata si atat happy PS: Nu are caracter personal scrierea mea pentru ca necunoscandu-te personal nu imi permit asa ceva big grin

| h3r a răspuns:

Nu ei trebuie sa-si schimbe modul de abordare, ci tu sa fii o fata desteapta, care isi mentine in continuare capul pe umeri.
Sunt baieti care stiu sa poarte o conversatie, insa din pacate unele au prea multe fite deoarece ei nu sunt destul de golani, perversi, dobitoci, tupeisti. Insa, din pacate acesti tip de barbati nu prea vin pe la noi, te includ si pe tine deoarece ai postat aceasta intrebare.
Sfatul meu este sa ramai tot asa si sa eviti pe cei care iti fac atat de multe avansuri si care se comporta ca cei descrisi de tine in postare.

Take care.

Ai citit doar ultima parte sau te-ai prins cu o singura mana de ultima fraza pe care am scris-o. Dupa cum am zis si zic din nou:Fiecare barbat Si femeie isi schimba modul de gandire datorita experientelor neplacute din trecut.De aceea Domnisoara Amelya ne face pe noi niste copii imaturi si asa mai departe.Te-ai cam contrazis singura.

Prima parte a fost un bla bla la care nu am nimic de comentat. Eu am incercat sa am o discutie rationala cu tine dar daca tu o iei ca pe un atac la persoana desi eu am specificat clar ca nu vorbeam despre tine, aleg sa ma retrag din acest dialog. Asta apropo de maturitatea de care spuneai tuwinking

| neutrino a răspuns (pentru Vix999):

Intotdeauna adevarul este pe undeva pe la mijloc.

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Da sunt perfect constienta de asta happy Nu am fost niciodata o persoana extremista..deci mereu mi-au placut caile de mijloc. Oricum.din pacate observ ca in Romania sunt din ce in ce mai multi agramati (de ambele sexe). Barbatii parca nu mai vad altceva decat sex iar femeile sunt curve si se mandresc cu asta sad pacat ..pentru ca avem o tara superba pe care nu o apreciem

| neutrino a răspuns (pentru Vix999):

In seara aceasta cineva te-a suparat rau si totusi... ce legatura are frumusetea patriei cu fetele noastre curve?

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Nu m-a suparat nimeni, nu sunt usor de suparat.dar mersi pentru preocupare happy (nu este un raspuns sarcastic - precizez asta pentru ca in scris e greu sa exprimi exact cum vrei o afirmatie )
Pai avem o tara frumoasa dar foarte defectuasa ..cam asta e legatura cu fetele noastre. Pentru ca si ele la exterior sunt frumoase si ...atat laughing Dar oricum divagam. Am spus ce am spus pe baza propriilor mele observatii recente.

Scuze dar nu te-am atacat cu nimic...

Uite, mie imi face placere sa discut cu oamenii (chiar si in contradictoriu). O singura rugaminte am, daca se poate : te rog frumos inainte de a-mi raspunde sa fii sigur ca ai inteles ce am spus eu. In nici o parte a ceea ce am scris nu te-am acuzat ca m-ai fi atacat cu ceva. Din contra, am spus ca tie ti s-a parut ca eu te-am atacat pe tine, lucru total incorectwinking

| Cosmin1I a răspuns (pentru Cosmin1I):

Imi cer scuze, doar ce m-am trezit si nu am citit cu atentie. P.S nu m-am simtit atacat cu nimic si nu am vrut ca raspunsul meu sa sune ca un atac asta in caz ca te-ai simtit atacata

| RAY a răspuns:

Alegeti un baiat matur nu toti copii desigur ca ei vor doar sex ce altceva ar putea sa vrea?

las ca si voi fetele nu stiti ce vreti ba ca e prea frumos si nu are banii ba invers, ba ca nu va spune de un mld de ori pe zi cat de frumose sunteti
ba sunteti suparaciose, ba jucati teatru, numai stiu ce sa spun e complicat

| RAY a răspuns (pentru Cosmin1I):

Corect cosmin foarte bine spus, reflecta adevarul

| Awesom a răspuns:

Draga Amelya02, daca ti-e dor de vremurile vechi atunci fii si tu mai romantica.Pentru ca tot voi cu pendularile voastre va plangeti ca nu suntem romantici iar cand suntem romantici suntem prea siroposi si nu va place asta.Pai cand eram mai mic i-am trimis unei fete o scrisoare si un buchet de trandafiri albi prin care am intrebat-o daca iese cu mine si mi-a dat cu flit.Peste doua luni ea si prietenele ei se plangeau ca unde au disparut romanticii? ACeasta rasa rara a disparut datorita fitelor si nazurilor pe care le vezi la domnisoara care pune intrearea aceasta. Vrei o schimbare atunci sa te uiti si in alte parti nu numai la club du-te la biblioteca si o gasesti visatori romantici si imaturi cum iti plac tie cu duiumul.Succes

| KiddaDot a răspuns:

Exact! Te inteleg perfect. Rar gasesti un baiat..care sa iti devina mai intai cel mai bun prieten..in care sa ai mare incredere. Sa iti devina cea mai apropiata persoana, apoi de-abia sa deveniti un cuplu..si totul sa vina de la sine. Cred ca deja...a devenit "demodat" modul asta de a te apropia de o persoana :3 Relatii serioase? NOOOOOOOO, aventuri de o noapte. so cute. I don`t wanna live on this planet anymore. (:

| KiddaDot a răspuns (pentru vitbsk):

Ar fi mult mai normal..caa..in loc de " Hei tipaaaaaaaa arati bine. Te scot la un suc?smug" sa fie un zambet aruncat pe furis..chiar o privire insistenta la inceput. Dupa care."Buna. Te deranjez? Vroiam doar sa te intreb..cum te cheama?blushing " din care..sa evolueze o discutie cat se poate de normala :3 Daca suntem indragostite de un baiat..inseamna mult pentru noi si un simplu "buna"