anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport deloc baietii. Am avut numai conversatii insistente, banale, aiurite ce tineau numai de iesit in oras, de nr de telefon.
Cum naibi puteti sa vedeti o persoana doar odata si apoi sa-i spuneti ca o placeti, ca vrei sanse, etc.

Mi-e dor de vremurile vechi! Chiar nu mai suport, simt ca nu pot vorbi nimic cu nimeni.
numai copii imaturi, infantili, aiuriti!
Frate, ce dracu e asta? Sunt nervoasa maxim. cat despre baieti, e zic sa va schimbati naibii modul de abordare, e ridicol.straight face

121 răspunsuri:
| s3v3n7 a răspuns:

"vremuri vechi"? ..adica inainte de ceausescu sau constantinescu? ..nici nu cred ca erai atunci sau poate erai doar o copila de cativa ani. Vai "ce vremuri". de parca traiai odata cu hitler si iti facea romante si iti scria poezii.
Scuze, dar ai intrat si tu dur, am dreptu sa iti raspund cu aceeasi moneda.
Iti doresc numai bine!

| anonim_4396 explică (pentru s3v3n7):

Corect,bine spus! chiar ca a intrat dur!

| DaSuntAnonima a răspuns:

Esti pe dos proasto

| Ciocanciprian12 a răspuns:

1.Tu vrei numai baieti care sa iti cada la picioare dupa timpul lui ceausescu?
2.Stai linistita nu toti baietii sunt asa dar inca nu ai gasit persoana potrivitalaughing
3.Cum ai vrea sa fie baiatul potrivit pentru tine? Sa vorbiti prin scrisori?
Asta e vremurile sau schimbate si baieti si fetele nu numai baieti majoritatea fetelor sunt niste usuratice

| Weezymihai a răspuns:

Ceea ce simti tu nu-s nervi, sunt fitele care urla in tine happy Daca te-ar aborda rapid vreun muschiendo de peste 25 de ani sau vreunu bogat sau vreunu popular megafrumos etc. atunci n-ai mai avea acesti "nervi". Daca totusi si cu ei ai proceda asa, atunci jos palaria si respect, ai fi fata desteapta care ar sti ce vrea de la viata

| VadTot a răspuns (pentru Weezymihai):

Prietene si Celelalte ce sunt? Si inca ceva. cam langa ce gen de fata ai vrea sa imbatranesti? langa care vei sta mai linistit ca nu va calca gresit?laughing

| KiddaDot a răspuns (pentru Weezymihai):

You don`t say smug

| KiddaDot a răspuns (pentru Weezymihai):

De ce ati sarit asa toti?laughing) ea nu cred ca isi doreste "un sarut dupa 1 an" ci un romantic incurabil..care sa nu strige dupa ea pe holuri "hei pisi, ai treaba diseara? sunt singur acasa smug" nu cred ca s-a referit la TOTI baietii..ci la majoritatea. Sunt si exceptii bune de metionat blushing

| Amelya02 a răspuns (pentru KiddaDot):

S-au simtit toti cu musca pe caciula. intr-un fel si ei stiu ca am dreptate, altfel nu sareau asa laughing

| KiddaDot a răspuns (pentru Amelya02):

Hihi,ai dreptate. (:

| xxshantyxx a răspuns:

Buna, ai mare dreptate ce spui dar nu putem da timpul inapoi acum moda s-a schimbat nu mai e ce era pe vremuri

| anonim_4396 explică (pentru xxshantyxx):

Daca domnisoara care a deschis acest topic doreste baieti cuminti,atunci ii recomand baietii timizi,desi stiu ca de acest gen de baieti majoritatea fetelor se plictisesc,iar daca isi aleg un baiat"rau"plang ca le-au ranit. pai cine v-s pus sa il alegeti pe acela? inteleg ca v-a atras, dar trebuia sa va ganditi si la consecinte, nu doar la faptul ca are umor, muschi, masina si bani etc.

| corelle a răspuns:

E la fel si cu voi fetele ..si voi vretii doar o noapte sau 2 si gata. cel putin eu am dat peste multe fete din astea. pur si simplu nu mai gasesti o persoana sincera. pur si simplu nu mai exista iubire.

| Viorikca a răspuns:

Poti sa fii mai calma, nu cred ca e tot asa de rau.happy