anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport! Imi place de un baiat de aproape 3 ani si nu mi-l pot scoate din cap. Ce sa fac? De fiecare data cand il vad ma da peste cap complet..Doar un singur salut si ziua mea devine mai buna..Este in acelasi liceu cu mine si il vad in fiecare zi..deci nu am cum sa il evit...si nici nu vreau...nu pot rezista fara sa nu-l vad. Am incercat sa il uit, am incercat sa nu ma mai gandesc la el, am incercat sa fiu si cu alti baieti dar pur si simplu nu pot! E singurul pe care il vreau. Inainte mai vorbeam si ne intelegeam bine.dar m-a vazut cu un alt baiat si de atunci doar ma saluta si atat. Imi e dor de zilele in care vorbeam. poate pentru el nu insemna nimic dar pentru mine era totul.

Ce sa fac? Nu pot sa-i spun ce simt Atunci chiar ca o sa isi piarda interesul si o sa stie ca il plac si el nu o sa mai trebuiasca sa faca nimic..nu o sa mai fie sentimentul ala de "cucerire". Ce sa fac? sad simt ca innebunesc! vreau atat de mult sa ma placa si el si sa fim impreuna...dar nu am nicio sansa sa fiu cu el.
Scuzati categoria

6 răspunsuri:
| Jean09 a răspuns:

Vorbeste cu el sa vă intalniti undeva ..la un suc undeva si ii spui: imi place de tine de mult timp si as vrea sa stiu daca e reciproc sau gasesti tu altceva. Vorba aia "daca nu risti, nu castigi". Nu te teme, nici un baiat nu ar gasi ceva amuzant in acest subiect happy. Daca te place e bine, daca nu..nu. Atunci chiar o sa il uitiwinking, nu poti trai o veșnicie cu gandul la el. Bafta! :*

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta sa il stalkuiesti de 3 ani e penibil, du-te si vorbeste cu el ce e asa greu? daca baiatul te placea fi sigura ca deja erai in patul lui, din moment ce nu a facut nicio miscare e clar ca nu il interesezi, nu il mai urmari, altfel CHEM POLITIA

| corbulalbrosu a răspuns:

Un vechi proverb este formulat astfel : "Copilul care nu plange nu primeste tzata". Daca tu nu-ti destainui sentimentele tale de dragoste si iubire fata de el, adica "nu plangi" (bine inteles la figurat), bietul baiat mai ales daca este nehotarat, de felul lui, s-ar putea sa nu-si dea seama/sa stie poate nici macar sa intuiasca care sunt sentimentele tale fata de el. Daca esti convinsa ca nu are o iubita sau una in perspectiva, atunci nu ramane decat varianta ca tu sa-ti faci curaj, sa devii tu "barbatul" si sa-i spui fara menajamente ca doresti sa redeveniti prietenii mai de demult. Curaj, incearca nu nimic de pierdut, deoarece s-ar putea sa fie lozul tau castigator.

| RAY a răspuns:

Singura iai aratat ca nu il placi acuma te plangi, poate ca a vrut sa-si dea o sansa dar tu erai cu altul, mult il placi din moment ce esti cu alt baiat, personal cred ca e doar un capriciu de al tau de a fi cu el atata tot, adica il placi da umbli cu alti misto placere

| R0R0 a răspuns:

Aveti prieteni comuni?
Daca da unul sa mearga si cand vorbeste cu baiatul sa ii zica ca tu esti singura, dar ca multi baieti te-au curtat, iar tu i-ai refuzat.
Daca nu aveti, suceste-ti imaginar glezna in fata lui. (putina actorie) Roaga-l sa te duca la medic (in brate ca nu poti merge) si de aici el o sa te tot intrebe cu mai iti este piciorul

| Nitunitu a răspuns:

Esti indragostita.

Esti innebunita dupa el...

Iti storci mintea cum sa faci sa fi cu el...

Nu mai suporti...

Uite alternativa aici:

Cupleaza-te cu el sau cupleaza-te cu unul mai bun ca el si da-i o lectie de viata...

Tu sa fi fericita...