Eu cred ca o persoana care sta doar in casa si joaca metin nu are timp sa aiba prietena.
Dar in caz de orice, nu fii prost ca prostia ne inconjoara. Si femeile vin si pleaca(desi poate nu ai una ), incearca sa gandesti situatia inainte sa vorbesti fara sa gandesti.
Spanzurate aaaa.aaa.aaa stai nu de gat ci de picioare ca sa nu te sufoci si daca o faci fa-o in fata ei dispari distrusule
Ce mucos!Lol! Tu te auzi copile? incearca sa te arunci in cap in viata dar mai intai treci pe la un psihiatru.
Nici eu nu mi-o suport insa nu mi-o iau.
Ori e pusa la misto intrebarea, ori tu... cam ai probleme la mansarda.
Nu mai face prostia asta niciodata, daca ea te-a parasit, gandeste-te ca poate alta si-ar da viata pentru tine, atunci de ce sa te omori? Ce castigi cu asta? O sa-i provoci durere inclusiv ei, cea care te-a parasit dar si parintilor, prietenilor tai. Tu te gandesti putin la consecinte?
Chiar daca nu mai ramaneti impreuna, viata merge inainte... sunt altele mult mai rele decat faptul ca, gagica ta, nu mai vrea ca s-a plictisit.
Gandeste'te bine la decizie, poate dupa ea o sa vina alta pentru care o sa vrei sa lupti cu toate puteriile doar pentru a te mentine in viata, pentru ai fi alaturi.
Alte persoane ar da orice ca sa aiba parte de sanatate, viata... si tu o risipesti.
Sincer, iti doresc sa te calmezi, asta nu e un sfarsit de lume. Sper sa treci peste toate ce urmeaza sa ti se intample, sa devii curajos si sa nu repeti aceeasi prostie.
Take care!
Şi eu am încercat să mă omor . doamne, m-am făcut naibii de panaramă . bine, a trecut un an de atunci. s-a uitat . în fine. găseşte pe alta . că dacă încerci să te omori şi o să reuşeşti o să te duci în iad, ea o să fie fericită în continuare, şi toţi o să te uite. şi dacă nu o să reuşeşti, şi nu o să mori, o să te faci de râs, şi apoi. după ce n-o s-o mai iubeşti o să-ţi pară foarte rău .
Sincer nu imi vine sa cred cum gandesti.Uni se roaga sa m-ai traiasca o zii,si tu vrei sa mori. De ce sa-ti dai viata pentru o fata careia nici nu ii pasa de tine, pentru ca daca ii pasa nu te-ar fi parasit, tu nu ai familie, prieteni? Gandeste-te ca ai o viata frumoasa inainte o sa gasesti o multime de fete asa cum iti doresti tu! Nu face o greseala acum cand esti trist si suparat, o sa incerci sa faci vreo prostie si o sa ramai pentru toata viata ta in pat, ca mereu se intampla asa..Ai grija de ceea ce iti doresti ca D-zeu aude, si iti va indeplini atunci cand nu vei mai vrea Hai fruntea sus, nu esti unicul parastit! Ai mai multa grija de tine.
Si eu am ajuns in momente de astea. dar am realizat ca nu are rost sa itti iei zilele, viata trebuie pretuita chiar daca pe moment ajungi sa o urasti... pana la urma o sa descoperi o alta fata care o sa se potriveasca de minune cu tine, ai rabdare, ex : am avut o prietena 2 ani si nu ii placeau iesirile, pe cand mie imi placea sa ies sa vb cu prieteni, nimic mai mult, dar ea Nu. astfel dupa ce am iubit-o foarte mult si am facut orice pentru ea, am ajuns indiferent, m-am saturat de certuri si am cunoscut pe net o fata din alt judet cu care vorbesc zilnic prin sms si la tel si sunt sigur ca ea e fata potrivita, ai rabdare toate sunt trecatoare
NU merita sa te sinucizi pentru o fata,si eu am trecut printr-o despartire si credeam ca viata nu mai are rost fara ea si am suferit si bla-bla-bla,da' nu-i asa, mai are balta peste, daca vrei sa o uiti cat mai repede incearca sa iti ocupi timpu' cu tot fel de chestii si sa nu te gandesti la ea, iesi cu baietii la bere distreaza-te si nu te gandi la ea, la mine a avut efect in 2 saptamani am fost ca si noi, nu iti laut viata pentru o fata, frate gresesti!
Sa filmezi faza cand te ucizi! Nu vreau sa ratez un asemenea monent. Si daca vrei o moarte faina, i-a o sticla de otrava si da-o pe gat! Dumnezeu va da viata sa o traiti si voi, ateilor, va ganditi sa vi-o luati! deci astept sa te vad la stiri
Eu te inteleg! Dar nu e o solutie ceea ce propui tu. http://www.youtube.com/watch?v=17fWkrVHwZo