Deci ascultă la mine, dacă atâta a răbdat el şi să purtat frumos nu trebuie sa-ti fie aşa mare frică, eu după 11 luni împreună cu prietena mea am făcut pentru prima dată dragoste, eu am 17 ea 16, pentru mine nu era enervant ca nu vrea să facem dragoste, mă inervam că credeam că nu mă vrea, nu mă iubeşte destul de mult, şi odată i-am zis că pentru tine e mai importantă virginitatea aia decât mine. Apoi când mi-a zis că vrea să facem dragoste eram aşa bucuros, nu de asta ca o să facem, dar de aia că mă vrea. Eu cred că e ceva absurd ca să nu-i dai voie prietinului ta să măcar să te atingă unde vrea el. Treaba e că dacă o să te atingă şi o sati sărute corpul o să te exciţi şi e posibil ca şi tu să vrei să faci dragoste cu el, dar asta nu cel mai important, eu te sfătuiesc săi permiţi mai mult, şi nici într-un caz să nu-i zici să se ducă la curve dacă vrea sex, ceasta vorba pentru mine a fost cea mai dureroasă, şi nu o şo uit niciodată, dacă vrei să mai vorbim asta e id-ul meu de mess: p_pekea
Nu uita sa-mi dai fundă
Cum a zis si el, " Dana nu vrei nu te du"...Chestiile astea tin numai de tine. Faci cum simti.