| modestul a întrebat:

Nu mai vreau nimic.Candva eram copil normal, acum sunt un trist, depresiv si cu sufletul tulbure. Din cauza eisadDe ce fetele sunt egoiste?

11 răspunsuri:
| Anemona a răspuns:

Nu toate fetele sunt egoistesad! imi pare rau ca tu ai intalnit una asa dar timpul le rezolva pe toate si vei gasi o alta fata...asa e dragostea... uneori suferi in egala masura cu cat iubestisad

| Just a kid a răspuns:

Eu zic ca baietii is egoisitisaduite eu mereu l-am iertat pe prietenul meu cand ma mintea s cand gresea(greu dar in iertam)si el acum nu vrea sa ma ierte ca am facut o treaba negandita(am iesit afara cu cine nu trebuia)

| sofia_1672 a răspuns:

Sa nu crezi ca noi femeile nu suferim din cauza barbatilor, suferim si noi la fel de mult dar ce sa facem trebuie sa mergem inainte si sa ne cautam fericirea in alta parte.

| ary a răspuns:

Pentru ca si acum esti tot un copil. Intr-o zi iti vei gasi sufletul pereche, dar pana atunci trebuie sa cauti.Nu dispera.

| Simonaa5 a răspuns:

Asa e dragostea si bana si rea. Dar asta nu insemna ca toate fetele sunt egoiste. Poate ca tipa pentru care suferi nu tine suficient la tine happy

| naviDIabLO a răspuns:

N-o sa gasesti niciodata o fata care sa te iubeasca

| Elena_9796 a răspuns:

Nu toate sunt egoistehappy
poate "ea" nu simte pentru tine ceea ce simti tu pentru eahappy
stiu ca e greu sa uiti. dar incearca. poate treptat...treptat.o sa fie mai bine. poate intre timp ai sa gasesti pe cineva care sa te merite.si totul va fi in rozhappy
si don`t worry, inca esti copil normalhappy
take carebig hug
un paste fericit!

| LinDaStAr a răspuns:

Si la mine e la fel crying prietenul meu a inceput sa se fereasca de mine, dupa cate i-am facut! TOTUL a uitat! numai inteleg nimic cryingcrying

| anonim_1121 a răspuns:

Hei stiu un remediu bun injura si tu da zi in gand TOATE injuraturile pe care le sti apoi iesi afara singur la cinema si sa vezi un film orice gen (da nu sience fiction da-o naibi de treaba) si sa vezi ca zici ca viata e roz da o naibii de ratata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu de ce te masturbezi cind ele gem dupa sex? Din prea mult spirit de reciprocitate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici baietii nu sunt mai de treaba...