Esti constienta ca si el stie asta?! Stie ca iti place de el, ti-o citeste in priviri si totusi te lasa sa te chinui. Atunci zi-mi si mie de ce ti-ai mai pierde un minut din viata ta pentru el!? Te invat eu ce sa faci. Insa ca sa-l cuceresti, trebuie sa te dezindragostesti. Asculta-ma bine. Nu te poti preface, te citeste imediat daca te prefaci. Mai intai gandeste-te la defectele lui, la lucrurile pe care le-a facut si te-a durut si la toate activitatile si visurile pe care nu ti le indeplinesti din cauza ca esti cu gandul mereu la el. De-acum inainte mereu cand il vezi, saluta-l zambind, dar fara sa stai mult timp cu el. Arata-i ca prezenta lui nu e importanta, ca nu tinzi dupa compania lui si gaseste niste baieti cu care sa flirtezi. Nu ai ce pierde. Un ultim sfat: bucura-te de viata si nu face nimic pentru el(de ex, ai vrea sa mergi in parc, dar stii ca pe el il gasesti la discoteca si mergi la discoteca; sfatul meu e sa te duci in parc.) Nu mai face nimic pentru el si impune-ti sa nu-l mai cauti pe messenger, eventual, sterge-l din lista de messenger(nu-ti face griji, o sa-ti ramana in adrese, dar in acest mod nu-l vei mai vedea mereu online si cu timpul durerea va disparea. Vreau sa te rog un singur lucru. Fa chestiile astea pentru tine, pentru a te bucura de viata, nu ca sa-l cuceresti pe el. Pretuieste-te... esti femeie, trebuie sa fii iubita si protejata pentru ca esti femeie si pentru ca esti frumoasa si daca un barbat nu stie asta nu merita sa-i acorzi atentie. Te pup. Mult succes si astept sa ne scrii sa vedem cum a decurs.
Scumpa mea, fi atenta ce ai de facut...
daca te-a iubit se intoarce singur
timp de 4 saptamani incearca sa-l ignori.
nu-i mai raspunde la tell
nu-i mai raspunde pe mess sau sms daca iti scrie.
incearca sa faci asta timp de 4 saptamani si o sa-l vezi in genunchi la tine.stim cu totii ca este foarte greu prin ce treci tu in aceste clipe...dar trebuie sa te mobilizezi si sa incerci sa-ti petreci csat mai mult timp in prezenta colegilor sau a prietenilor fara a le arata durerea ta din suflet. incearca sa-l ignori total chiar daca el nu te iubeste sau nu te-a iubit. sper sa aiba efect ce-a ce te-am sfatuit eu.