Daca ai facut ambele teste dupa data de 22 decembrie si folosind prima urina de dimineata, posibilitatea de sarcina este extrem de mica. Simptome nu au majoritatea femeilor, nu este o chestie pe care sa te bazezi.
Eu cred ca e cazul a te vada un ginecolog, pentru toate dereglarile astea menstruale. Mai fa un test de sarcina si incearca maine sa ajungi la consultatie. Daca nu reusesti, aman-o pe saptamana viitoare, dar nu mai tarziu de marti-miercuri.
Pai nu conteaza daca nu si-a dat drumul in tine, totusi ai sanse sa ramai insarcinata din cauza lichidului spermatic de la inceputul contactului pe care el il elimina fara sa simta, Sansele binenteles sunt mici iar ambele teste sa iasa negative e cam ciudat.Eu zic sa mai faci unul iar daca tot nu iti vine sa iei legatura cu un doctor, el este mai in masura decat noi sa iti spuna ce se intampla.
Succes!
Nu esti gravida daca au iesit ambele teste negative testele sunt peste 90 la suta sigure dar ad trebui sa te duci la un doctor ginecolog daca ai intarzieri probabil are dereglari hormonale dar o sa iti dea pastile si totul o sa fie bine stai linistita.
Este posibil sa fie legat de stress, sau vreo cura de slabire, medicamente, oboseala, exercitii fizice intense.
Si am uitat sa va spun ca in fiecare luna imi intarzie menstruatia cu 3 4 zile si mereu stau stresata Care ar fi cauza?
Mi-a venit in seara asta. multumesc pentru raspunsuri
totusi de ce mi-a intarziat atat?
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: