Buna, se poate sa fi racit la ovare, se poate sa fie vorba si de o dereglare hormonala.Mai asteapta putin si daca nu iti vine menstruatia, mergi la medic sa vezi ce poate fi; si mie nu mi-a venit intr-o luna deloc si mi-am facut griji dar apoi mi-a venit.
Totusi lipsa menstruatiei nu este normala, mai ales dupa o perioada mai indelungata de timp.
Trebuie sa prezinti la medic :)
Sau din cate vad eu ai mai postat ceva in legatura cu ingrasarea... vezi ca nu e bine sa iei asa in greutate sau sa scazi brusc in greutate, si asta iti poate afecta menstruatia si pot aparea dereglari. Uneori si felul cum mancam ne afecteaza la nivel hormonal sau poate ai fost mai stresata in ultima vreme.
Bafta.
http://www.garbo.ro/......strei.html
20 girl nu e vorba ca am slabit sau ingrasat. pentru ca nu m-am ingrasat nici nu am slabit .ms pentru raspunsuri
MEDIC! Urgent... Neaparat, trebuie mers la medic. Nu e bine sa ti se intample asa ceva te poti deregla, Nu trebuie sa mai astepti
Sa astepti ce? E clar ca acolo este o problema. Nu mai trebuie asteptat, trebuie MERS ACUM la medic! Orice medic gasesti chia si la cel de familie, ii spui de problema si te va indruma.