Sa te duci REPEDE la ginecolog. Chiar daca esti virgina, ginecologul it va face o ecografie si niste analize de sange, iar apoi iti va recomanda tratamentul potrivit. NU mai amana, si asa ai stat extrem de mult si ti-ai pus sanatatea in mare pericol.
Eu zic sa mai astepti...intr-o zi se satura de umblat si se intoarce el la tine... du-te fatoooooooooooooooo la medic, ce mai stai?
Nu mai astepta nici o clipa. mergi la ginecolog. poate fi ceva grav daca atatea luni nu ti-a venit. se mai intampla la unele fete sa intarzie cateva zile, saptamani, poate chiar o luna, insa 8 luni... nu e bine.
Depinde cati ani ai. e intr-adevar o problema daca ai peste 16 ani si nu ti-a mai venit de 8 luni menstruatia si ar trebui in cel mai scurt timp sa te prezinti la un medic.de obicei o menstruatie neregulata(dar nu dupa atatea luni de absenta)apare la fetele de 13-17 ani, care sunt mai slabute si au probleme hormonale.de asemenea o absenta de atatea luni poate aparea si in cazul in care nu ai avut de mult timp ciclu inainte sau mai bine zis acela sa fi fost o premenstruatie.in orice caz daca ai peste 16 ani chiar ar trebui sa consulti un medic. el iti va spune cel mai bine ce e de facut.
Si ai stat atata timp fara sa consulti un medic? Du-te la medic si vezi care-i cauza.Ai grija de tine
Nici mie nu mi-a venit aproape 1 an...si mi-a zis medicul ca daca mi-a venit o data poate sa nu imi vina nici 2 ani...si acum cateva zile mi-a venit... dar totusi te sfatuiesc sa te duci la doctor
1) Dacă ești bărbat află că noi nu avem ciclu (poate în urmă cu 8 luni te-ai tăiat din greșeală)
2) Doamnă, felicitari! Vă anunțăm că ați ajuns la menopauză.
3) Domnișoară, felicitări! Veți avea un băiețel!
4) Copilaș cu acces la internet și nesupravegheat de părinți, se scrie,, mi liniară a". Iar pentru ca propoziția să aibă și logică ar fi trebuit să fie: Nu mi-a mai venit ciclul de aproape 8 luni. Ce să fac?