| anonim6_6680 a întrebat:

Nu mi-a venit ciclul. de obicei imi venea cam la 35 de zile.azi e a 38a zi deja.gravida cred ca sigur nu am cum sa fiu, dar am citit pe net ca alte cauze sunt stresul, psihicul.adica daca eu ma gandesc foarte mult ca as fi insarcinata de ex imi poate intarzia ciclul. sau daca sunt foarte stresata(dar eu sunt doar din aceasta cauza). am fost la bazin de 2 ori saptamana trecuta, credeti ca are vreo legatura? poate de la apa rece? poate am racit.

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai da, cauze pot fi destule; daca ai avut contact sexual neprotejat te poti gandi si la o eventuala sarcina, dar daca nu e cazul, atunci poate fi o dereglare hormonala, sau ai racit la ovare, sau poate fi si stresul si alimentatia un factor.
Si...in plus 3 zile intarziere nu e asa mare lucru, si mie mi-a intarziat cateva zile.
Stai linistita ca va veni, in plus ai sindrom premenstrual?

| anonim6_6680 explică:

Ce inseamna sindrom premestrualstraight face?

| denisa_8961 a răspuns:

Asa e ciclu neregulat cum ar fi mie mi-a venit odata la aproape 3 luni si am abia 13 ani, daca ai fi racita jos cand iti vine ciclu ar trebui sa miroasa urat ca el normal nu miroase sau mai bine intra pe site-ul asta https://www.noifetele.ro/askanna/question.php si aici intrebi despre ce vrei (dragoste, chestia asta cu ciclu etc ) si iti va da raspunsul pe email in 5-10 zile eu am intrebat-o si ma ajutat mult.

| TąNyą a răspuns:

Daca ai avut un contact sexual neprotejat fa un test de sarcina.
3 zile nu e totusi o crima. poate-ti vine diseara/maine.
Da si stresul poate fi o cauza si da are legatura si cu apa rece. poate ai racit la ovare. sau doar a creat o intarziere mai bine te-ai duce la un control sa te asigur ca n-ai patit nimic.
Sanatate, sper ca te-am ajutat :*

FantaSZy