anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mi-a venit ciclul desi trebuia sa-mi vina intre 7 si 14. in urma cu 2 saptamani am incercat sa am primul contact sexual cu prietenul meu, purta prezervativ desigur. ne-am oprit dupa cateva incercari esuate datorita durerii insuportabile. ce credeti ca s-a intamplat de nu mi-a venit ciclul pana acum? sunt inca virgina.

5 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu mai eşti virgină. Eşti probabil parţial deflorată. Probabil e o dereglare hormonală provocată de începerea vieţii sexuale. Mergi la medic pentru un control.

| julieta a răspuns:

Poate fi vb de dereglari hormonale, ti-ai inceput viata sexula iar organismul tau sufera niste modificari... daca v-ati protejat nu ai cum sa fi insarcinata. mie mi-a intarziat c. m 1 luna de cand imi incepusem viata sexuala.don"t worry

| mandy3 a răspuns:

La ciclu organismul se 'curata' deci probabil ca atunci nu era nevoie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti sigura ca inca esti virgina, poti avea o dereglare hormonala.
Stiu ca nu o sa iti placa dar mai bine ai merge la un ginecolog, sa fi sigura.
Succes!

| florinreiki a răspuns:

Aici sunt multe variante, ori s-a spart prezervativul, ori s-a dat jos ca tu fara sa stii si sa fi ramas insarcinata. Avand o varsta frageda banuesc se poate ramane foarte repede insarcinata. Poate fi si o dereglare hormonala si in acelasi timp a ciclului.Este posibil ca himenul tau sa se fi dat la o parte si sa ramai virgina in continuare pentru mai multa vreme sau definitiv.