| MobscenexD a întrebat:

Nu mi-a venit menstruatia de 2 luni pentru ca nu o am normala si ieri am facut sex neprotejat cu prietenul si si-a dat drumul in mine. Dupa aceasta intamplare vazusem o pata de sange pe chiloti cand am ajuns acasa (tin sa mentionez ca nu am mai avut relatie sexuala de 2 ani ) dupa am fugit la farmacie si am luat o pilula de a 2a zi dupa 3 ore ce s-a intamplat. Pot ramane? imi este foarte frica.

Răspuns Câştigător
| Blonda911 a răspuns:

Nu poți rămâne dacă ai luat pilula! Dar îți da organismul peste cap bomba aceea! Îți spun din propria experiența! Mai ales a doua zi după administrare am simțit ca mor la cât de rau îmi era! Încearcă pe cât posibil sa nu o mai iei niciodată! Si stai liniștita ca nu rămâi, dar pe viitor sa încercați metode de contracepție sunt cu grămada!

| MobscenexD explică (pentru Blonda911):

Si eu am niste dureri abdominale groaznice si un fel de secretie albicioasa cu usturimi dar nu stiu de la ce, dar durerea de stomac ma omoara sad. si eram gen cu o stare de oboseala, ameteala.

2 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Daca ai luat pastila nu ramai. Poate avand in vedere ca nu ai facut nic de atata vreme a curs sange sau poate o sa iti vina menstruatia ca eu cred ca ii e timpulwinking