| anasavu a întrebat:

Nu mi-am incpeut viata sexuala, dar intr-o zi pr. meu mi-a introdus degetul in vagin, dar nu m-am excitat, de curs sange nu a curs deloc, el vazand asta m-a intrebat de ce nu i-am zis ca eu nu mai sunt virgina(el stiind ca eu sunt virgina). as vrea sa stiu dk s-a rup himenul, nu ma intereseaza dk mai sunt sua nu virgina. oricu mstiu ca la unele fete cruge sange la altele nu, dar oara o sa ma doara cand o sa o fac cu adevarat

Răspuns Câştigător
| D1aBl00 a răspuns:

Auzi la lautthebest, se crede zeu' sexului, pai sa-ti explic ceva bai baietas:
1.)poate ca nu esti asa "mascul" cum te consideri
2.)nu mai posta raspunsuri perverse gen "daca o faci cu mine sigur o sa te doara"
3.)du-te la bae si masoarati diametru penisului, numa sa nu-ti deie cu minus laughing
4.)ce te face sa crezi ca daca o face cu u o sa o doara thinking

4 răspunsuri:
| Allexandraaa a răspuns:

Pai dezvirginarea consta in ruperea himenului. Nu conteaza daca s-a rupt si nu mai esti virgina. De durut va durea pentru ca vaginul este stramt si prin introducerea penisului incepe sa se largeasca. Inainte de sex puteti sa incercati un preludiu de 20-30 de min pentru a va cunoaste mai bine corpurile si pentru a te excita mai bine. Vaginul este elastic so cu cat esti mai excitata cu atat te va durea mai putin. Sper ca te-am ajutat. :*

| misu a răspuns:

Depinde de prea multe,daca a fost degetul mic,daca ai himenul elastic,nu poti afla raspuns, dar daca mai esti, nu te va durea prea tare

| Christal a răspuns:

Nu se rupe de la un deget.nici macar de la 2 stai linistita.
da cand o sa o faci o sa doara destul de rau.depinde acum si de la fata la fatahappy insa pana o faci esti inca virgina. abia atunci o sa simti o modificare acolo

| lauthebest_8914 a răspuns:

Pai daca ai face cu mine ai avea cea mai mare durere in caz ca vrei ma anunti