| ialomitzean a întrebat:

Nu mi-as fi imaginat niciodata ca imi va fi atat de greu in clipa in care voi termina clasa a 12-a. Mai am o saptmana si cand ma gandesc ca termin ma apuca o stare absolut dezolanta si nu stiu ce sa fac sa ma inveselesc, nu pot nici macar sa invat, mi-e foarte greu sa schimb un intreg mod de viata.

As fi vrut sa fiu ca altii carora nu le-a placut la liceu, n-as mai fi suferit atat acuma, nu vreau sa imi imaginez cum va fi la ultimul sunet.

Poate suna exagerat dar ma simt de parca s-ar rupe o parte din sufletul meu si incerc sa imi insinuez ganduri optimiste si bune dar nu pot, stiu ca acuma vine viata si se schimba totul.

As vrea sa aud niste incurajari daca se poate, sfaturi, orice.

7 răspunsuri:
| olivikkka a răspuns:

Stii anul asta ma despart si eu de colegii mei, in acesti ani si cu bune si cu rele ei au devenit ca o familie pentru mine, insa viata merge inainte vei gasi oameni noi, cu o parte o sa ramineti prieteni, nu este chiar atit de tragic, cind omul moare e o tragedie pentru ca nu o sa il mai vezi si auzi, despartirea nu este atit de tragica poti oricind sa ii dai un telefon, sa va intilniti si sa ramineti prieteni, bafta

| StevenMetalhead a răspuns:

Nu te ingrijora deloc, asa suntem cu totii.In special si eu.Nu sunt eu clasa a 12-a,dar sa-ti spun eu sincer, atunci cand o persoana are foarte foarte foarte mult de invatat si de muncit, apoi acea persoana isi aminteste ca are prieteni, ca are nevoie de o persoana iubita, ca vrea sa vina vara si multe altele.Eu te inteleg perfect ca este greu, dar nu este atat de greu pe cat se pare.Da trebuie sa ai emotiile astea cu examene si bacul si toate astea, dar tu poti sa termini liber 12 clase si totul va fi super, nu crede ca tu esti singura persoana care isi rupe sufletul.Fii sigura ca si colegele si colegii tai acum stau si asteapta ca mai repede sa se termine totul. Daca te vei concentra la invatatura crede-ma ca timpul va trece mai repede decat tu crezi si totul va fi cum se cade.Bine asta e tot ce am vrut sa-ti spun.

| Exilee a răspuns:

SI daca vine viata ce?
Bucura-te de viata, accept-o asa cum este. Stai linistit(a) fiindca nu este un capat de drum happy

''Accepta viata, bucura-te de viata, pretuieste clipa''

| 7639781254 a răspuns:

Eu sunt tot la finalul unui drum. Sunt in clasa a 8-a si ideea ca o sa ma despart de colegii alaturi de care am fost 8 ani de zile si alaturi de care am facut chestii frumoase si tampenii si am suparat profesorii si altele...ma sperie ingrozitor. E greu sa te desparti de persoanele la care tii foarte mult. Cred ca trebuie sa speri in mentinerea prieteniilor si sa incepi sa inveti pentu bac ca sa ai macar o bucurie la sfarsit. Iti urez multa bafta! Sper ca si tu mie! :*

Răspuns utilizator avertizat
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Hei...capul sus!
esti de abia la inceput de drum, vor veni atatea lucruri intersante in viata ta incat vei uita de aceasta suparare.
Cum a fost cand ai terminat clasa a 4 a a 8 a? nu-i asa ca ai uitat? sau cel putin iti amintesti cu drag de acele clipe.
Exact asa va fi si acum. Poti face facultate intalnesti oameni noi, pe viitor serviciul va fi la fel ca un liceu.Cu alti oameni cu alte responsabilitati.Principalu e ca trebuie sa-ti pastrez sufletul de copil mereu.
Nu te intrista vei vedea ca va fi asa!

| Butterfly07 a răspuns:

Buna.Tocmai am terminat clasa a XII-a si ma simt oarecum... singura.La balul majorilor am plans, la fel si la festivitate.Nu-ti face griji, este perfect normal sa te simti melancolic la sfarsitul acestei perioade minunate din viata ta.Sunt trista acum, e ca si cand as lasa o parte din mine in banca in care am stat 4 ani.Liceul e perioada maturizarii, una in care legi prietenii durabile si sincere.Stai linistit, la facultate vei avea parte de experiente minunate, care te vor ajuta sa realizezi tot ce iti propui.Iti doresc mult succes! Zambeste si gandeste-te ca fiecare sfarsit e inceputul a ceva nou, ceva mai bun si mai frumos.Ai incredere in tine si incearca sa pastrezi legatura cu oamenii speciali pe care i-ai cunoscut in perioada asta.Iti doresc toate cele bune!happy
P.S. ´´ Incearca sa nu te impotrivesti prefacerilor ce se abat asupra ta.Si nu te ingrijora ca trecutul ti-e intors pe dos.De unde stii ca ceea ce ai acumemai bun decat ce urmeaza sa vina?´´