Off.off.baiatul asta nu stie ce vrea.Sincer exista 2 posibilati.una.ar fi. poate mai simte.ca poate fi ceva intre voi.sau are pe alcineva.si.a 2-a. poate are ceva probleme.Suna-l mai intai. spune-i ca vrei sa discutati, sa lamuriti aceasta problema.Fii increzatoare, va fi greu o saptamana.2.o luna, mai sunt si alti draga mea:*
Mi se pare mai normal sa-l intrebi serios si sa discutati normal, fara lacrimi si istericale. Mesajul tau il invinovateste pe el, vrei sa-l ranesti si o faci intr-un mod destul de urat, care te descalifica. Daca l-ai iubi, nu ai putea sa-i spui cuvintele alea, fiindca nu ai vrea sa-l ranesti. Este urat ce vrei tu sa faci.
Nu e bine nu se prea intelege ce mesaj vrei sa ii transmiti trebuie sa zici asa:"Draga(cum il cheama) eu vreau sa iti spun ca nu mai suport ca nu vb cu mine si ma ingori.Eu nu sunt papusa ta merit putin respect.Nu mai suport nu vb cu mine, ma ignori si am suportat prea mult.As vrea sa vb despre asta dar de fiecare data cand vreau zici ca ai trebuie.Mi-a placut de tine si imi mai place dar nu in aceste coditii."
Pai cred ca mesajul e bun dar poate nu e ca nu te mai iubeste poate are o problema garva ar trebui sa vb cat mai repede cu el si sa ii explici cat de mult te doare indiferenta lui sa il intrebi daca mai tine la tine si ce e cu el exista foate multe posibilitati poate si facut u ceva gresit sau dor este foate sup in perioasa asta s-a certat cu un pr sau ceva... mai bine vb poate chiar nu esti u de vina si are el o problema SUCCES:X:X:X
Si mie mi s-a intamplat chestia asta,gen sa nu ma sune,sa nu ma caute. Nu cuvintele rostite sunt suficiente,trebuiesc fapte intr-o relatie,iar daca tu vrei ca persoana respectiva sa inteleaga ceva, ar trebui sa porti o dicutie cu el/ea ca sa rezulte ceva, sa iti poti da seama daca ii pasa sau nu. Daca te va asculta si te va lua in seama si nu va mai face aceleasi greseli inseamna ca ii pasa de tine.Dar poate persoana aceea nu isi da seama ca greseste si tocmai de aceea ar trebui sa discuti.Intr-o relatie este foarte importanta comunicarea dar si increderea, mai este important ca partenerul sa-ti fie cel mai bun prieten si sa fie acolo cand iti e greu. Sper ca ti-au fost de folos randurile pe care ti le-am scris.Multa bafta!
Ce ai in vedere Leon, ce vrei sa spui, daca ai inceput spune pana la urma, care e parerea ta?
Poate are probleme in fam sau finaciare incearca sa vorbesti cu el.Anumite cuvinte din mesajul tau sunt bune si pote ai dreptate asa-i in dragoste se varsa lacrimi de multe ori simtim ca se sfrseste totul si ca nu mai exista lumina la captu tunelului si parca nu mai exista raspunsuri si ranile sunt tot mai adinci in sufletul nostru nu trebuie sa faci o tragedie curaj viata merge inainte si cu siguranta vei intalni persoana care va aduce fericirea si bucurie in viata ta ai rabdare."tot ce nu ne ucide ne face mai puternici"din experienta o spun am trecut prin acelasi situatie sti uneori viata vrea ceva mai bun pentru noi.
Poate simte ca nu mai poate fi ceva intre voi.[ imi cer scuze pentru greseala]
HappynewCenusa întreabă: