| Alex1223 a întrebat:

Nu mi se decaloteaza complet penisul, cred ca e fimoza, inca sunt virgin, as fi declarat inapt la viza medicala de la jandarmi?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu se decaloteaza, atunci este clar ca-i fimoza.
Totusi, nu crezi ca ar trebui sa actionezi sa-ti rezolvi fimoza, ca sa dai drumul cucului sa creasca si sa se dezvolte?
Cat priveste vizita medicala la o scoala militara, da, ai toate sansele sa fii respins.
Iar in ce priveste sexul, este practic imposibil sa-l faci, cand ai fimoza.
Un medic urolog sau chirurg te poate ajuta! Dureaza 10 minute operatia, facandu-se sub anestezie, fara durere, dupa care pleci acasa pe picioarele tale. Este atat de simplu si usor, ca nu ai de ce te teme.

| Sfatuitorul69 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu fata, ii ultima data cand iti zic, ce stii tu de jandarmerie si decalotare, fa un sandwich

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sfatuitorul69):

Evident ca stiu mult mai multe decat poate stii un copilas ca tine.
Doar am trecut cu fii-miu cand era copilas prin asa ceva, azi fiind om matur, la casa lui.

| mihai69 a răspuns:

Da; ești clar inapt - nu există jandarmi virgini!

| ForeverAlone97 a răspuns:

Nu vad ce legatura are

| Alex1223 explică (pentru ForeverAlone97):

Esti dezbracat la viza si esti pus sa decalotezi penisul

| AFR81 a răspuns (pentru Alex1223):

Asta cred ca e o gluma, nu? Totusi, cine naiba ar verifica asa ceva? Si la ce te ajuta in meserie daca se decaloteaza sau nu?

| Sara1248 a răspuns (pentru AFR81):

Chiar verifica. Am facut fisa medicala pentru M.A.I. si am fost la IPJ cu un prieten care voia si el sa intre in sistem, ca sa luam fisele, si mi-a spus ca pe baieti ii dezbraca total si verifica chestiile astea. Stiu ca e aiurea, dar chiar pica pentru asa ceva. big grin