Te-ai masturbat frecvent inainte? S-ar putea ca din cauza asta sa simti placere doar cand te atingi tu. Apoi, ar putea sa fie si faptul ca inca nu esti relaxata in timpul actului, ca esti stresata, sau ca partenerul are penisul prea mic.
Nu m-am masturbat deloc inainte. Inca ma doare rau, la fiecare contact ma doare rau, nu ca prima data dar ma doare. Prietenul meu mi-a zis ca inca sunt prea stramta [desi nu ar trebui, dar asta e felul meu] si de asta ma doare, asta putand fi si motivul pentru care nu ma excit, durerea estompand senztia de excitare. Este posibil?
nu neaparat ca are penisul mic, dar nu stie cum sa te excite si sa te implice suficient in act. E posibil sa fie din cauza ca nu esti atrasa de partener, ca nu iti place nimic. Chiar daca te-ai fi masturbat frecvent inainte ai fi stiut ce te excita si ai fi stiut ce sa-i spui lui ca iti doresti. Toate cele bune!
Da, este posibil, avand in vedere ca durerea persista. E normal sa nu iti stea capul la placere cand iti strangi dintii de durere. Pe masura ce se vor consuma mai multe acte, durerea va disparea, dar pana atunci ar trebui sa va jucati mult inainte in timpul preludiului si sa folositi si lubrifiant.
Si o fosta pr a patit asta, dar dupa cateva contacte deja esti ok, nu te astepta sa simti o placere prea mare dinღNoColourღ primele contacte. si spune-i sa nu mai sara peste preludiu. Aaa si lubrefiantul e esentiala daca nu te uzi. Durex mentol foloseam eu.