| xCruz a întrebat:

Nu-mi vine sa cred ca fac lucrul acesta dar nu mai stiu ce sa fac..Sa incepem sunt cu iubita mea de aproximativ 10 luni iar in ultima perioada
am trecut prin "n" de despartiri si impacari. Aseara trebuia sa ma sune, am asteptat am tot asteptat pana am vazut ca nu ma suna i-am dat un mesaj
cu "suna-ma", m-a sunat si am intrebat-o (De ce nu m-ai sunat pana acum sau nu ma mai sunai? raspunsul ei a fost nu cred ca te mai sunam.mi-a spus ca
e la poarta cu fetele dar daca eu ramaneam acasa si ii ziceam sa iesim pe afara nu vroia..Astazi mi-a spus ca iesim si noi dar cand am intrebat-o a zis ca
nu stie daca iesim, la telefon radea mai tot timpul si i-am spus tu iti bati joc de mine sau ce? Vrei sa ne despartim? ea mi-a spus ca nu stie am mai intrebat-o
odata si mi-a zis nu, te vreau langa mine dar vreau..nu stiu. Dupa am mai vorbit un pic cu ea si i-am spus (Ma iubesti? mi-a spus ca da..Atunci de ce nu vrei sa te
schimbi deloc asa cum mi-ai promis? acelasi raspuns nu stiu). nu mai inteleg nimic din ce vrea, o iubesc enorm pe fetita asta nu a-si vrea sa renunt la ea pentru
nimic in lume dar nu pot sa stau nici asa straight face prefera sa petreaca mai mult timp cu fetele decat cu mine, nici macar odata pe saptamana nu ne vedem la scoala daca ii zic
sa vin pe la ea imi spune ca nu ca e obosita si ca nu-i place sa ne vedem la scoala.Mi-a spus ca in vacanta de vara se va schimba ca acum e stresata cu scoala dar nu prea
imi vine sa cred deoarece cu fetele poate sa mai iasa pe afara si acum dar cu mine nici macar 5-10 min daca o las in pace,nu o mai caut,sunt indiferent ma cauta si nu pot
sa-i zic "nu"pentru ca nu vreau sa o vad suparata mai ales din cauza mea.
Voi ce a-ti face in locul meu? Sper ca a-ti inteles ce am vrut sa zic, tot nu-mi vine sa cred ca am facut asta dar nu mai stiu ce sa fac, cum sa procedez.Va multumesc ca m-ati ascultat!

6 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Ei bine, semnele sunt clare:fata NU te vrea. Daca te-ar iubi cu adevarat ar da orice sa te vada sau sa stea cu tine, dar se pare ca pustoaica nu poate sa-ti aprecieze dragostea.
Oricat de mult ar durea, desparte-te de ea... daca va tanji dupa tine inseamna ca te iubeste, daca nu...Sorry sad
Bafta!winking

| DeeaMarry a răspuns:

Oare cati 12 ani are fetita asta?!
Si pentru ce o iubesti, ca din cate spui tu te face doar sa suferi. E doar un copil rasfatat! Clar nu vrea relatii serioase. E la varsta la care vrea sa se distreze, sa cerceteze teritoriul, sa flirteze cu cat mai multi, nu sa stea cu unul singur.
Las-o sa se maturizeze! Cand va realiza ca de fapt te iubeste(in cazul in care chiar simte asta, dar nu realizeaza cat de mult rau iti face comportamentul ei), o sa te caute ea. Daca nu o sa te caute, fii sigur ca nu o sa pierzi nimic. Poate doar o persoana careia ii esti indiferenta si foarte multa suferinta.

| LotusRadioactiv a răspuns:

Am avut si eu o situatie similara. Exact ca si ea faceam si eu. Uneori avem nevoie de timp liber pentru noi.Preferam sa petrecem timpul cu prietenele mai mult deoarece ne place sa fim tinute la curent cu noile informatii de circula si la urma urmei cercul nostru social nu se limiteaza doar la iubit.Prietenele se simt neglijate daca nu petreci timp si cu ele si intri in conflict.Nu poti mereu sa te imparti sa fi si cu iubitul si cu prietenele in ziua aia.Mai imparti pe saptamani, depinde cat timp liber ai. Iubita ta pur si simplu simte nevoia sa fi lasata putin singura cu cercul ei de prietene.Asta va fi doar temporar pana restabileste legaturile.Cat timp a stat cu tine si-a cam neglijat prietenele. Daca ai sa o cauti mereu cat timp e cu ele o sa o stresezi.Si o sa tinda a se indeparta fata de tine.Si nu cred ca vrei asta. Vrea intimitatea ei...nu sa iti dea raportul la tot. Daca ai incredere in ea atunci las-o mai usor cu telefoanele si iti va da ea raportul daca vrea.Cel mai stresante intrebari pe care ti le poate pune un baiat sau o fata sunt "unde esti? cu cine?" Las-o sa se bucure si ea un pic de libertate cu prietenele pentruc a nu va face nici o prostie.O cunosti ai incredere in ea.Si nu o sa vrea sa va despartiti daca tu o mai lasi sa se bucure de compania prietenilor.O sa se intoarca la tine atunci cand va simti nevoia.Te iubeste o iubesti sa va veti iubi.O sa mearga foarte bine daca tu o sa ai mai multa incredere in ea si in special rabdare.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Las-o in pace, nu o mai cauta si o sa vezi care va fi reactia ei. Daca te iubeste si ii este dor de tine te va cauta ea. Daca nu o face... sad stii raspunsul...

| anonima3389 a răspuns:

Desparte-te de ea.o sa vina ea dupa tine daca te iubeste.

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Din ce ai scris tu acum mi-am dat seama foarte usor, prietenele ei o influenteaza intr-un fel sau altul, ele sunt motivum pentru care se compoarta asa, las-o in pace pentru un timp, si o sa vezi ca la tine se intoarce, pentru ca fetele nu o sa fie tot timpul laqnga ea, iar cand va simti asta o sa se intoarca la tine si se va schimba. nu o mai cauta. bafta!