Ori saruti naspa ori vrea sa te provoace(in sensul bun al cuvantului)femeilor le place sa fie provocate, seduse, dorite
Ma fetele nu-s ca noi. noi vrem tot mai mult!, ele vor o imbratisare cateodata si atat
Daca ai saruta rau nu ar mai sta cu tine! CLAR.poate vrea sa atraga atentia cuiva sau poate chiar tie! sau poate isi bate joc de tine! incearca sa-ti dai seama de adevaratele ei sentimente pe care la are fata de tine. spune-i sa se uite la tine in ochii si sa-ti spuna adevarul. daca face acest lucru si te minte inseamna ca nu este om! BAFTA!
2 luni.nu stiu ce sa zic.gandeste-te si la ce e rau. poate ca nu este pregatita pentru aceasta relatie, incearca sa vb cu ea si vezi ce simte cu adevarat pentru tine. daca nu te iubeste este ceva firesc dar stai de vorba cu ea
.uite eu st fata .cel tare sfat prietenesc ...Incerca sa-i faci pe plac, asa st fetele, fac pe supracioasele, apoi pe ingamfatele ca sa vada cat de mult le pretuiesc baietii.Dar, tu crezi poate ca vr ceva mai mult de la tine.numai tu o cunosty ...Si ink ceva, n`o baga in seama la gesturile copilaresti si prostesty asa sunt ftele :* te pup si dam fundita ty`o cer direct te pup
Probabil nu se omoara dupa saruturi. Sau depinde si unde v-ati sarutat, poate ei nu-i place in public.
Ar mai fi o varianta, sa o saruti atat de parional incat are nevoie de o pauza sa respire.
Iar daca se intampla sa te puna la incercare, probabil vrea sa-ti vada reactia, adica te superi din orice sau nu.
Fiecare are o preferinta anume la sarutat. Intreab-o ce o deranjeaza ca sa stii cum sa rezolvi problema.
Nu o presa cu asta, ea trebuie sa te sarute cand simte, pentru ca asa-i vine din impuls; si nu pentru ca ii ceri tu s-o faca.
Prima posibilatate este ca nu ii place cum o saruti.Eu asa faceam cand mi s-a intamplat sa stau cu un tip care nu imi placea deloc cum saruta, incercam sa nu ii arat asta.
Sau pur si simplu vrea sa te tachineze sau chiar cum a zis ea sa vada cum reactionezi, poate nu se simte comod daca faceti asta in public.
Pai trebuie sa o intrebi pe ea mai departe, nu pe altii. Intelegi ceva din ce spune? Sau esti fascinat doar de pupat si nu mai ai altceva in capusor? Ati devenit asa gravi ca nu va mai jucati, doar va ascundeti sa va pupati?