Vezi tu,fetele foarte cuminti sunt si foarte usor de influentat.
Este de ajuns sa dai peste o persoana nepotrivita,probabil cum a patit si ea,si sa te faca sa te schimbi total.
Daca ai observat si tu,fetele astea care sunt cuminti,stau toata ziua in casa,socializeaza mai greu sau cu putine persoane,si asa nu ai cum sa iti dai seama de cum gandesc si alte persoane din jurul tau si,mai ales cum te pot influenta acestea.
Daca mia exista fete ca lumea in ziua de azi,te las sa tragi concluzia asta singur.
Eu zic ca da.
Sa nu te lasi niciodata prostit de "coperta"pe care le afiseaza multe, ca sa para fete cuminti.
Cel mai important este ca, indiferent de cum te percepe lumea, sa fii tu insati si sa nu fii prefacuta, din punctul meu de vedere.
"Oare mai exista in ziua de azi fete ca lumea?"
Exact asa se intreaba si organizatorii de castinguri de modeling.
Ei au nevoie de fete de tipul asta ca sa le exploateze ieftin si sezonier.
Faptul ca ea a inceput sa constientizeze valoarea fizicului ei nu trebuie sa te mire, trebuie doar sa te adaptezi si sa folosesti doar timpul care i-a mai ramas. Nu mai e ca inainte, asta e, adapteaza-te sau las-o pentru altul care le "intelege" mai bine.
Succes!
Tu vrei sa fie o sfanta? Hello! Asa sunt generatiile din ziua de azi nu mai sunt ca pe timpuri!
Daca arata bine nu ii interzice nimeni si nimic sa faca modeling. Poate ca ti se pare tie ca s-a schimbat, dar pentru ca pozeaza in diferite ipostaze provocatoare, nu inseamna ca si-a schimbat comportamentul.
Dar daca zici tu ca nu mai este aceeasi persoana, poate ca este din cauza colectivului, sau poate a vrut sa incerce sa fie o persoana diferita.
1. A fost influentata de anumite persoane, asta e clar. Sigur nu se schimba ea asa singura. Daca era o fata buna si cuminte, poate fiind si o fata naiva, a putut sa fie influentata chiar foarte bine.
2. Da, exista. Putine, dar iti spun eu ca exista.
Nici eu nu inteleg fetele. baieti din categoria noastra care se poarta frumoas. si chair le iubesc cu adevarat sunt cei inselati/etc
De asta nu inteleg nimic...si mie mi se intampla asta...
Ar fi bine sa o verifici. asa am patit si eu.
Nu exista fete cuminti.
Mihaela024 întreabă: