| CClaudette a întrebat:

Nu pot fi cu un baiat deoarece nu stiu sa sarut, sau cel putin mi-e frica sa o fac. Fara limba ma descurc insa cu limba nu. El a incercat sa introduca limba in gura mea.happy Insa am stiut cum sa procedez si l-am respins. Vreau sfaturi concrete, nu raspunsuri de gen "nu iti fie frica, totul vine de la sine". As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac.
Dau funda. happy

4 răspunsuri:
| GeorgeNGA a răspuns:

Nu faci nimic special. SI eu am patit la fel... ca daca nu iese bine, ca daca ma fac de ras. si sincer? am facut-o fara sa-mi dau seama.pe drum spre casa am realizat ce am facut. Nu-ti face griji!

| briosicabriosel a răspuns:

Buna, nici eu nu stiam ce trebuie sa fac laughing
Eram atat de ingrozita ca ma fac de ras rolling on the floor
Ca o sa rada de mine, ca nu am sanse cu el,
Dar, totul este ok, nu trebuie sa faci nimic in special, ci doar sa te lasi in mana lui usor, el te va "indruma"...
Sper sa te fi ajutat, sa imi spui si mie cum a fost :*

| Ana94 a răspuns:

Stai liniştită că aşa e la început.Nici eu nu pot spune că mă descurc prea bine dar crede-mă că la început şi eu eram fricoasă. Totul a venit brusc, pe neaşteptate şi la mine.Tremuram toată atunci,îmi era că o să greşesc şi o să râdă de mine,îmi era frică pur şi simplu.Dar totul a venit de la sine, în drum spre casă numai la asta m-am gândit, nu-mi venea să cred c-am făcut-o într-adevăr şi am mers pe stradă zâmbind întruna big grin Stai liniştită că totul va fi bine happy

| alexro93 a răspuns:

Pur si simplu nu te gandi la asta.comporta-te normal si totul vine de la sinewinking