Am trecut si eu prin asta. AM fost cu un baiat 1 an. `ne-am des si ne-am spus lucruri grele si dureroase.Am crezut ca se darama pamantul cu mine.Am plans mult, insa mi-am dat seama ca daca s`a ajuns pana acolo, pana a ne jignii, nu ar merge o astfel de relatie pentru ca atunci cand vom fi mai fericiti ne vor trece prin minte acele cuvinte umilitoare.De aia am hotarat sa pun punct.Si sa stii ca nu imi pare deloc rau.Am trecut intr-un fel peste, inca mai tin la el, insa in timpul asta de 6 luni de cand ne-am despartit mi-am dat seama ca raul trebuie taiat de la radacina si ca daca ma voi impaca cu el se poate ajunge iar la acea situatie si as suferii din nou. Singuratatea te va face sa il uiti, sau poate chiar un alt baiat.Gandeste`te ca pentru tote un inceput, asa a fost cu cearta dintre voi doi, azi e una iar apoi se repeta aproape zilnic. Propria experienta. Bafta!
Fiindca numai iubirea nu e suficienta. Atata timp cat nu exista respect si incredere, iubirea moare repede. Iar daca respecti un om, nu-l poti rani urat.
Pentru ca cei mai multi uita ca a iubi, inseamna in primul rand toleranta si daruire; mai este apoi acel ceva pe care unii o numesc "chemistry", atractie, potrivire - celelalte vin, dupa. Fiecare om din viata noastra este "singurul/-a" intr-un anume fel, foecare in felul lui/ei. Acesta se aplica si in dragoste.
Daca dispare toleranta, apare egosimul/mandria/dorinta de putere (se aplica si aici ca si la Guvern) sau dispare atractia (care nu este legata numai de sex) atunci totul incepe sa se naruie.
Ca sa dainuie, trebuie sa faci in fiecare cate ceva pentru dragoste (si ea si el - desi pentru asta nu se tine socoteala; fiecare da cat poate si primeste cat i se da).
Daca nu. e ca fumul. Apoi nimic nu este permanent/vesnic. Oamenii se schimba; in fiecare zi suntem altii. Daca acepti toate astea o sa-ti fie bine, daca nu, ai sa suferi si ai sa traiesti paralel cu realitatea. Viata e frumoasa! I mean it!
Esti o fata incredibil de frumoasa; xasa sunt unii iubita poate nu va potriviti sau cine stie?Sau poate nu exista respect? fara respect o relatie e praf
Orricum, cum am mai spus, esti superba! gaseste-ti altulmerita
Take care!
Zappalici
Bine iti face! poate ca iti meriti soarta! la asta nu te-ai gandit? daca voi femeile nu ati mai vb...barbati ar fi ff fericiti
Am ajuns la stadiul de a nu sti ce mai face in astfel de situatii, de a nu mai gasi solutii. insa nu vreau sa renunt aici. Nu as putea. Sau poate ca nu gandesc eu bine in aceasta situatie. Voi ce spuneti?
Nu ne-am jignit pentru ca ar fi prea mult. insa certurile minore se ajung mult prea departe si ne ranim mult.
In viata nu oricine e capabil sa mentina o relatie de larga durata si eu am trecut prin asa ceva eram cu una ea in romania eu in spania si vb prin scrisori telefon pana la urma i-am dat verde si tot imi dadea beep la 3 luni si mi-am schimbat si numarul de telefon sa scap de ea cine stie poate avea pe altu si m-a inselat tot timpul dar bine ca am terminat relatia eu si acum sufar pentru ea si no pot uita imi vine sa plang cateodata e greu oricum am decis sa raman singur sa nu mai am nici o relatie niciodata