Bună.
Este lipsit de curaj, ca să nu fie agresivă în exprimare!
Ce tot o scaldă în figuri?
Oprește-l într-o zi și întrebă-l de ce se comportă așa. Are probleme de adaptabilitate?
Pa, pa.
Ataaaat
imi place cum gandesti
avocat te faci
Bună.
Sincer, mi s-a sugerat nu o dată să merg la barou!
Mă bucur că te-am făcut să râzi.
O seară plăcută.
Pa, pa.
Poate nu are curaj, poate vrea sa te zapaceasca, cine stie. Ignora-l un pic si vezi ce face!
Eu cred ca e prea timid pentru a face vreo miscare catre tine, mai timid de atat nu se poate. Daca ai avea tu un pic de curaj ai face acel mic pas catre el, poate ati fi fericiti impreuna.
Crezi ca e vorba de timiditate aici? nu stiu ce sa zic... poti fi tu timid de intri in pamant, un like nu mori daca dai... timida si eu sunt.
Am uitat sa precizez ca e scorpion si are ochi verzi (baiatul de care trebuie sa se fereasca orice fata)
Pai draga mea daca are ochii verzi si e Scorpion ce conteaza zodia? Pai cu doi timizi poti sa-i inchizi 8 ore in aceeasi camera tot la fel o sa ramana intre ei adica nimic fiecare pe drumul lui.
Da, ai dreptate
Scorpion cu ochi verzi?! Pfff, uita de el! Iti va face viata un iad. Stai de parte de el! (glumesc evident)
Ps: chiar crezi in zodii? Du-te tu la el, fa primul pas. Poate nici nu stie ca il placi. Un like sau un poke pe facebook poate sa nu insemne nimic. Da-i "poke" cand il vezi fata in fata.
Hahahaaa esti draguta
pai stie, ca ma uit la el cu *binoclu* si ma vede si zambeste dar nu catre mine cat pentru sine.
poate ca tipul incearca sa se faca observat... poate teplace si vrea sa vada daca si tu il placi ..eu nu stiu asta cred dar cel mai bine este sa vb cu el si atunci ai sa afli adv pana nu vb cu el nu ai sa stii deci succes
Poate asa vezi tu lucrurile, poate face neintentionat lucrurile astea, banuiesc ca iti place de el si tie.din moment ce intrebi si te deranjeaza ca nu iti raspunde la like-uri si poke-uri...si mie mi s-a intamplat, sa dau prea multa importanta unor lucruri nesemnificative cum ar fi ca imi spunea frumoaso, printeso, imi facea cu ochiul, imi punea mana pe picior etc. Sau poate chiar ii place de tine, dar e timid. Daca esti destul de curajoasa incearca sa ii dai un mesaj pe facebook, fa conversatie cu el!
Bananacantareata87 întreabă: