| justthatgirl a întrebat:

Nu pot sa-l uit.Am vorbit ieri cu el, mi-a spus ca pentru el nu mai insemn nimic, ca e cu alta, ca tine la ea, sa-l las in pace, ca nu ma mai iubeste. oh go on.
Cum il uit happy? Si cum sa ma comport cu el, intr-un fel sa-l "doara" happy?

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare.Doare mai tare ca un pumn in gura. El si-a continuat viata si fara tine, de ce nu faci si tu la fel? Ai impresia ca merita? Nu! Nici un baiat nu merita sa plangi dupa el, chiar daca e el mister. Cel care merita sa plangi pentru el, nu te va face sa plangi.Nu mai vorbi cu el, gases-ti pe altcineva.

| Razvan a răspuns:

Stii care e problema? Ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca, indiferent cat de mult ti-ai dori asta.Mesajul lui catre tine a fost mai mult decat clar. Un pic cam badaran, dar a reusit sa se faca inteles.Nu-l intresezi, din moment ce sta cu alta, ba chiar iti cere sa il lasi in pace.Asa ca asculta-l. E inutil sa cersesti dragosteoh go on

| Narfundo a răspuns:

Pai nu o sa il doara daca nu ii mai pasa de tine. Efectiv ai putea sa il presezi, sa il stresezi cu aparitia ta.Ai fi ca un strigoi mai mult.Gasesteti si tu un al iubit sau stai linistita.Nu mai fi tu aia periculoasa.

| Ciprian a răspuns:

Nu mai vorbi cu el, nu-l mai baga in seama, intr-un cuvant, fii indiferenta. Il va afecta. Gasesteti alt prieten si astfel il vei uita.

| geox_7526 a răspuns:

Cand il vezi nu te uiti la el sau mai bine gaseste pe altcineva arata-i ca nu suferi si nu nu mai atat imbracate cat de frumos poti si vei vedea cum o gramada de baieti se vor uita dupa tine atunci va devenin gelos ca de mult nu te-ar iubi el. pup funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu te comporta cu el sa-l doara comportate frumos si trebuie sa-ti ceri scuze asta e sfatul meu