2 oameni nu se cunosc dupa 45 de minute...
ideal din toate punctele de vedere nu are cum sa fie nimeni...
1 sticla de whiskey pe zi e foarte mult, nu cred ca organismul tau ducea asta zi de zi...
si pe el l-a cunoscut tot asa pe fuga si uite la ce s-a ajuns...
de unde le scoti ma pe femeile astea? invata sa le cunosti mai bine, nu le oferi mai nimic si daca sunt bine asa sa inveti sa le oferi cu timpul...
mda, nu trebuie sa ajungi catelus de companie, daca e decisa las-o...
o poveste demna de film...
Vreau sa zic ca in primul rand te apreciez pentru fatul ca u inca o mai iubesti si ca o respecti pentru ceea ce e.
Daca ai stat cu ea doi ani de zile atunci cred ca ii cunosti cativa prieteni apropiati, cred ca stii cam pe unde ii stau rudele si de astea. Daca stii ai putea sa iei mai intai legatura cu ei si sa le explici motivul pentru care ai vrea sa te vezi cu ea si poate faci rost de numarul de telefon.
ma gandesc ca unul dintre motive pentru acre a plecat de langa tine a fost viata pe care o aveai.
Cred ca daca a plecat dupa ce prietenul tau la batut pe nenorocitul din cauza ca s-a speriat sau de exemplu daca as fi fost in locul ei motivul pentru care as fi plecat ar fi fost pesoana ta, pentru ca nu as vrea sa-ti fac tie rau bagandu'te mai tare in probleme.
Eu sunt aici si poti sa ma intrebi cand vrei ce vrei!
SUCCES!
Cati