| SweetGirl_9181 a întrebat:

Nu pot sa traiesc fara el. l'am vazut d dim. p geam. dhoamnelaughing)cand trecea cu scooter-ul si a treqt d 3 ori ...cred ca vroia ca eu s ies afara da n'am iesit iar acum regret cine imi stie intreb cunoaste. sper sa mai vina innebunesc fara el.plang.nu mai rezist!cryingsad

3 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Baga-te in vorba cu el.
ce-o sa faci? ai sa stai mereu asa? cu durerea in suflet? daca te refuza nu te merita! si punct.
ai zis ca vrei sa te saruti cu el, dup-aia ai zis ca ti-e frica...nici u nu stii ce vrei. ori il vrei pe el ori il dai naibii si astepti pana iti vine alesul si tie.
daca a trecut de 3 ori, cine stie poate chiar te place, nu stiu de ce suferi, de ce te ambalezi atat, asteapta sa treaca si iesi afara fa-te observata, ca daca stai in casa ca momaia nu faci nimic.
scuza-ma ca te-am luat asa tarelaughing si am fost dura, dar trebuie sa faci ceva, nu sa te consumi, sa vezi ce se intampla.

| Hmmmm a răspuns:

Adica tu plangi dupa un tip pe care l-ai vazut pe geam? mi se pare super tare!rolling on the floor
ce zici daca ne maturizam putin si invatam sa scriem ceea ce ce vrem in asa fel incat sa se inteleaga? oricum.la emoticoane te pricepi! barvo!
si intrebarea ar fi ce sa faci, nu? pai ai mai multe variante. ori il admiri in continuare si plangi dupa el de la geam, ori cobori si tu pana la el si incepi sa vorbesti cu el, ori nu te mai uiti pe geam.

| anotherhumanbeing a răspuns:

Alright...care e intrebarea? ce sa faci?

a da stiu eu! sa inveti sa scrii normal(pardon klumeah) laughing