| maitrey a întrebat:

Nu pot trece peste.Sufar foare tare stiu ca totul se intampla din cauza mea.Sunt o fire foarte incapatanata relatia a durat un an si fix o zi dar nu ne am certat niciodata, am avut doar discutii in care el mereu vorbea, eu taceam si ascultam dar nu aveam puterea sa spun nimic.Cu 4 zile am avut iar aceiasi discutie in care el vorbea. Mi-a zis sa ma gandesc bine si sa incerc sa ma schimb sa renunt la incapatanare si sa ii spun tot ce am pe suflet ca el a avut destula rabdare. A doua seara ne-am vazut, a fost bine, nu imi dadea niciun semn, m-a imbratisat, mi-a spus ca ma iubeste, cand a plecat m-a privit un timp parca nu vroia s ma lase, sarbatorisem linistiti fara discutii aniversarea de 1 an iar urmatoarea zi ma hotarasem sa ii spun ca m-am gandit si ca vreau sa ma schimb si sa o iau de la capat insa a doua zi nu a mai dat niciun semn. Dupa o zi in care nu am banuit nimic mi-a dat "minunata veste" ca s-a gandit si ca ar fi bine sa punem punct, ca nu se mai simte bine cu mine ca e mai bine acum, ca poate mai tarziu sufeream mai tare.Nu inteleg nimic. I-am lasat mereu libertate sa iasa cu prietenii sa se distreze pentru ca avem incredere in el poate ca a fost atat de multa libertate incat l-am pierdut de tot.Nu inteleg de ce m-ai mi-a spus ca ma iubeste, de ce nu ma lasa sa plec, de ce ma strangea atat de tare la piept. Ori m-a mintit mereu ori se minte ca nu mai tine deloc la mine.Ma simt atat de singura si nu stiu ce sa fac.

1 răspuns:
| dincolodevise a răspuns:

Pai eu cred ca acel baiat nu te merita. daca s-a despartit de tine doar asa e clar ca nu prea te-a iubit si acum s-a plictisit, dar eu cred ca intr-o zi se va intoarce si te sfatuiesc sa-l lasi, sa nu ii mai acorzi inca o sansa.lasa-l! intr-o zi o sa-si dea singur seama ce a pierdut.tu,fii tare, gandeste-te ca nu te merita, gantente-te la lucrurile negative ale lui.si ai sa vezi ca, cu timpul o sa uiti ...acum iti este greu pentru ca il iubesti, dar dupa ce ti-a facut, nu merita. uita de tot ce tine de el si continua-ti viata...bafta!