| MaiTaciOdata a întrebat:

Nu prea am prieteni in scoala noua, sunt de mult aici si nu prea ma baga nimeni in seama. Fetele mai ales au ciuda pe mine si eu nu vorbesc cu nimeni. Ce sa fac? Doar anul asta mai stau si dupa aia ma mut la una noua dar totusi sad Ce fac restul anului tongue

2 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Depimde si de ce nu ai reusit sa te integrezi! poate fi din caauza ca esti prea aroganta sau prea timidabig grin
daca e vb de timiditate cred ca ar atrebui sa incerci sa depasesti acele momente pentru ca mai incolo,cand o sa trebuiasca sa mergi la facultate sau sa mergi la interviuri sa t angajezi o sa iti fie greu! incearca sa te implici in cat mai multe activitati scolare alaturi de colegii tai si demonstreazale ca poti sa fi o colega buna! incearca sa inviti la plimbare sau la tine acasa pe ceva coleg/a cu care cat de cat mai comunici! asa o sa poti a te apropii mai mult de el/ea!
iar daca este vb de aroganta,cred ca ar trebui sa mai lasi de la tine si sa nu mai fi cu nasul pe sus! nu prea ii place la nimeni sa stea pe langa cineva care are in cap numai figuri si fite! si poate ca asta e si motivul pentru care fetele au ciuda pe tine si nu te inghit deloc! poate te crezi mai buna ca ele,sau poate tot timpul te dai ca exemplu pozitiv! incearca sa fi mai "normala" in preajma lor,sa fi si tu om care greseste!
iar daca nu e nici unu din astea doua,atunci chiar nu stiu!
incearca sa ii ajuti pe colegi daca crezi ca cineva are nevoie de ajutor si poti sa il dai,fara sa ti-l ceara,sa fi alaturi de ei, sa faci ce fac si ei!
nu cre ca are rost sa vb cu parintii tai sau diriginta pentru ca o sa devii penibila, oare sa vina parintii la scoala s sa intrebe colegii de ce nu sunt prieteni cu tine!
poti sa le spui parintilor ca nu te-ai integrat si nu iti place si de la anul sa te multe la alta scoala!
bafta!

| alexandrutza45 a răspuns:

Nu am idee.scuze nu te pot ajuta!