Sfatul meu e NU o cauta deoarece ea face parte din trecut, cel mai bine ar fi sa incerci sa iti gasesti o alta fata alaturi de care vei reuzi sa o uiti iti zic din propria experienta ca asa am patit si eu si cand am inceput o rel cu un baiat super de treaba am reusit sa-l uit pe exul, vorba aia cui pe cui se scoate.nu o cauta deoarece poate ia are deja o rel si nu ai face decat sa iti reamintesti de vremurile bune si iti vei prelungi suferinta.mai bine incearca sa treci peste si incearca sa te gandesti ca daca v-ati despartit asa trebuia sa se intample poate ca undeva exista cineva mai special pentru tine. cat despre vremea rea ni se intampla tuturor iti da asa o stare de melancolie. dar sper ca atunci cand va rasari soarele sa ai o stare suuuper si sa privesti spre viitor nu in trecut! pup
Sincera sa fiu si eu am o stare de malancolie cand e urat afara si ascult muzica ce imi aminteste de vremuri trecute, ramase in urma.Cu totii la un moment dat trecem prin despartiri, dezamagiri, dureri in suflet, dar mai devreme sau mai tarziu fara sa vrem vor trece.Eu cam tot 4 luni am de cand m-am despartit de fostul prieten si crede-ma ca am ajuns sa uit.Am pus in balanta ce era bun si ce era rau si in final am descoperit multe care au tras spre rau.De exemplu acum ai libertatea sa faci ce vrei, sa cunosti fete noi sa te gandesti la o noua viata.Incearca sa nu te mai gandesti, ocupa-ti mintea cu altceva, vizioneaza o comedie sa te mai destinzi si crede-ma ca te vei simti mult mai bine.Gandeste-te ca daca s-a dus pe apa sambetei relatia asta poate ca asa a vrut cineva de sus si nu se merita sa suferi.Nimeni nu merita sa sufere, dar uneori astea sunt legile vietii.Asa ca dragul meu fruntea sus, ca daca eu o fata am putut depasi momemntul, tu un baiat puternic sigur vei reusi mai bine ca mine.multa bafta si o zi cat mai frumoasa din suflet iti doresc. te pupa bella
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: