Mentalitate veche,nimeni nu ar trebui sa schimbe des partenerii din mai multe considerente,una si poate cea mai importanta este trasmiterea bolilor sexuale, care o parte din ele sunt mortale, a doua respectul de sine care nu ar trebui sa permita sa fi folosit, la indemana oricui, al treilea gura lumii care este sloboda
Asta mă întreb și eu și mă deranjează enorm această mentalitate a unilor oameni. Bravo că vezi lucrurile diferit!
Gresit. Desfranati sunt si unii si altii.
Voi vedeti gresit lucrurile prin ochii lumii. Priviti lucrurile ceva mai de sus decat perceptia voastra morala. Exista un standard al moralitatii -un instrument de masura al acesteia; si aceasta este Biblia/Legea morala/Cele 10 porunci, dupa care vor fi judecati toti oamenii.
"Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac." (Romani.1:32)
Este exact ceea ce spui tu: oamenii gasesc de buni pe cei ce fac asemenea lucruri.
Deci nu intelegi diferenta dintre o curva de la marginea strazii, si o fata care isi pastreaza virginitatea pana la 18-20 de ani?
Un barbat care face sex cu multe femei a capatat o anumita experienta de viata, inspira incredere, siguranta, si mai ales a dovedit ca poate avea orice femeie, de aceea sunt cautati.
"O cheie care poate deschide mai multe lacăte, este o cheie bună, însă un lacăt care poate fii deschis de orice cheie, e inutil."
frumos zis
anonim_4396 întreabă: