| PanaDeIdei69 a întrebat:

Nu prea mai inteleg, am avut o relatie cu 4 fete de pe internet care mi-au facut viata calvar, tineam la unele dintrele ele cat n-am tinut pentru o viata. Si tot am ramas la concluzia sa ma despart de ele. Ok. Chiar daca m-am despartit, am inceput sa fiu confuz, si sa ma gandesc ce vreau de la viata. M-am saturat cu "relatiile" astea.
Intr-un timp, mi-a venit idea sa vorbesc cu 2 foste colege, am inceput sa vorbesc cu ele, pana am ajuns la concluzia ca una dintrele ele sa fie iubita mea, nu prea consider ca am fost intr-o relatie, pentru ca nici nu parea asa, mai mult pare ca o joaca, asa ca n-am mai vorbit cu fata respectiva si-am luat-o pe cealalta.

Dar am realizat ca nu simt nimic pentru ele, nici nu le iubesc. (Dar ele sunt ok cu chestia asta, ele niciodata nu m-au placut si-mi dadeau privirile alea urate). Mie cam, "scarba" sa zic asa, sa le intalnesc.

Recunosc, ca mi-au placut de ele, si pe unele din clase mai mici, chiar le iubeam, dar nu mai este esenta aia, am crescut, lucrurile s-au schimbat, si nu ma mai atrage chestia asta, si-as prefera sa raman singur dar nici una dintrele ele nu ma lasa in pace si nu prea stiu cum sa fac.

Nici nu vreau sa ma mai complic in relatii, toate vor sa ma schimbe ce sunt. Cum pot sa ignor si sa uit de tot, si cand ma vad sa nu ma mai cunoasca? Sa ma imbrac intr-un fel anume? Cum pot sa le fac sa ma lese in pace? Sunt prea atasate de mine, dar nici nu le-am mai vazut de ani...

Răspuns Câştigător
| Snak1998 a răspuns:

In loc sa profiti, unii dintre noi am rupe muntii in doua sa ne placa cineva, ca nu toti ne nastem normali pe lume.

Nu ai decat sa le explici clar ca nu ai de-a face cu ele, si s isi vada de viata lor

2 răspunsuri:
| Steam321 a răspuns:

Cum sa treci peste, iti spun eu ei un cuțit ori o lama și de preferab îti faci un buzunar la gat ori îți tai venele aa sau dacă vrei sa mai trăiești bei pana când faci pe tine

| PanaDeIdei69 explică (pentru Steam321):

Ori de exemplu, faci tu asta pentru mintea ta care nici macar n-a existat vreodata sa gandeasca o intrebare simpla si logica. De preferabil, i-a o franghie si leagati-o de un copac. Merge 100% pentru oamenii ca tine (: