| Silwian a întrebat:

Nu prea mai reusesc sa-mi fac o iubita ...asa o fi destinul sau ce? Parca nici o fata nu ma mai place si pe mine!((v-ati confruntat cu asa ceva? Ce ma sfatuiti sa fac?

8 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu am 29 de ani, sunt virgin și nu am mai avut o iubită din 2011 încoace.

În ultimul ultimul an de liceu am vorbit două săptămâni cu o fată dar ea m-a părăsit fără să îmi dea vreo explicație după doar două săptămâni.

De atunci nu am reușit să îmi mai fac o altă iubită.

În timp de-a lungul anilor mi-am ocupat timpul liber cu hobby-uri sau cu ieșirile prin oraș cu prietenii.

Găsește-ți un grup de prieteni și ieși cu ei prin oraș în fiecare weekend si chiar după serviciu câteodată dacă se poate.

| Silwian explică (pentru LonelyLoner92):

Cum prietene sa ai 29 de ani si ...si sa fii virgin? sad oricat de ...sau oricum ai fii tot ar trebui sa fie o fata si pentru tine? happyAsa vrei sa ti traiesti si urmatorii zece ani? happy

| Nirvanaaa a răspuns:

Sa ai rabdare. Cu cât cauți mai mult cu atat nu găsești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate fetele s-apeleze la tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ai dat eronat și nefolositor la răspuns când eu ți-am făcut o urare de bine.
Rușinică! Așa n-o să agăți fete.

Răspuns utilizator avertizat
| DaronHunter a răspuns:

Nu mai cauta. Exact asta mi s-a intamplat mie. Parca aveam impresia ca sunt sortit sa mor singur, cand deodata (aveam 21 de ani) mi am intalnit sufletul pereche. Iubirea e spontana, incearca sa ti pastrezi un caracter decent, nu trebuie sa pari ca esti disperat sa cauti o prietena. Si nu, nu tine totul de faptul cum arati sau cati bani ai, trebuie sa gasesti persoana potrivita, si daca ai rabdare suficienta, o vei gasi, o sa vezi!