E trist că în secolul 21, când există nelimitate posibilități de a cunoaște în fiecare zi noi oamen ide sex opus, unii masculi încă se mai comportă ca niște lingăi siniștri și se mulțumesc cu poziția de preș de șters pe picioare.
Cel mai probabil nu mai e atrasă de tine, dar nu vrea să-ți spună asta din cauza relației și ca să nu te simți tu prost. Că așa merge logica feminină. Nu vrea să pară că ar fi vina ei. Se comportă distant și rece până te hotărăști tu s-o părăsești din cauza asta, apoi îți va spune că ești un nesimțit și nu o meriți că te-ai despărțit de ea degeaba.
Dar poți să-i spui așa mai direct "pisi, eu te iubesc maxim și căcat, dar dacă te mai porți cu mine ca și cum ți-aș fi violat mama mi-o trag cu 3 dintre cele mai bune prietene alea tale și apoi îți dau cu jet".
Femeile au nevoie de un bărbat puternic și sigur pe el lângă ele, nu de un cățeluș care să se plângă că nu mai primește atenție.
Ma inteleg bine cu ea doar ca de 3 zile nu prea mai avem despre ce va vorbim.
Incepe de la un subiect banal, oricare, si pleci de acolo. de fel asa fac si eu. nu am un "plan" cu ce sa vorbesc. sunt zile care vorbim si 4 ore si mereu gasim subiect nou.
Da-mi un exemplu de conversatie.
chiar te astepti sa iti scriu acum tot ce vorbesc cu cineva? cauta pe google dar chiar nu te duce capul la idei de vorbit.
Daca nu"
Am subiecte de conversatie dar conversatia a deveni monotona si asta e problema
Inseamna ca nu sunteti pe aceeasi "unde": o daca ce mie imi place istorie si prietenei mele ii place iti dai seama ca nu poate deveni monotona conversatia. dar daca doar mie mi-ar fi placut istoria si ei i-ar fi placut sa zice fb, iti dai seama ca ori unu ori altul se plictiseste din start.