O declaratie de dragoste poate avea puterea de a transforma o banala gară, in" Raiul pe Pamânt".
Incearca, nu ai ce pierde!
E un loc destul de OK as zice eu... daca este si intuneric.e mai bine.zic eu Nu stiu acum, dupa gusturile ei.
Pai sa vedem... daca vrei sa ii spui unei fate ca o placi ii spui si punct. E adevarat ca o gara nu e neaparat cel mai romantic loc, dar daca nu ai posibilitatea sa o faci in alt context e bine si asa... Uite, de exemplu eu nu m-as supara daca un baiat mi-ar spune ca ma place in gara, in statia de autobuz sau eu mai stiu pe unde, dar as fi foarte surprinsa; la fel cred ca o sa fie si ea.
Mai important este ceea ce ai de spus dacat locul in care o faci
Parerea mea: daca esti hotarat sa o faci, fa-o inainte sa ti-o ia altul inainte!
Mie ca fata mi-ar placea E dragut pentru ca asta fiind inconjurati de atatia oameni ii va arata mai mult cat tii tu la ea. O sa aveti timp sa iesiti si in alte parti si o sa ii spui si acolo ca o placi/iubesti! E o idee buna super draguta intrebarea ta btw :*
Fi creativ. Poti fi creativ si intr-o gara, plina de oameni. Nu spune-i pur si simplu ca o placi. Daca vrei sa fii sigur de reusita, fa ceva frumos, fa ceva care sa ii aduca aminte de tine de fiecare data cand ajunge la gara. Sopteste-i ceva deosebit, o floare. surprinde-o!