anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu prea pun eu intrebari dar atunci cand pun le pun pe cele mai idioate.
Sa zicem ca imi place de o fata si vreau sa ii spun ca imi place de ea numai ca locul in care vreau sa ii spun nu e prea "romantic", e o gara (radeti). Programul idiot de la scoala ma impiedica sa o invit nu stiu pe unde..intrebarea e: este in regula daca ii spun ca o plac in gara, inconjurat de atatia oameni?
Stiu ca eu am ras de intrebarile voastre de rahat, dar va rog, voi fi-ti/fiti (habar nu am cum se scrie) mai buni ca minehappy

7 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

O declaratie de dragoste poate avea puterea de a transforma o banala gară, in" Raiul pe Pamânt".
Incearca, nu ai ce pierde!

| Roxika97 a răspuns:

E un loc destul de OK as zice eu... daca este si intuneric.e mai bine.zic eulaughing Nu stiu acum, dupa gusturile ei.

| Anton_Elisa_Andreea_1993 a răspuns:

Pai sa vedem... daca vrei sa ii spui unei fate ca o placi ii spui si punct. E adevarat ca o gara nu e neaparat cel mai romantic loc, dar daca nu ai posibilitatea sa o faci in alt context e bine si asa... Uite, de exemplu eu nu m-as supara daca un baiat mi-ar spune ca ma place in gara, in statia de autobuz sau eu mai stiu pe unde, dar as fi foarte surprinsa; la fel cred ca o sa fie si ea.
Mai important este ceea ce ai de spus dacat locul in care o faciwinking
Parerea mea: daca esti hotarat sa o faci, fa-o inainte sa ti-o ia altul inainte!

| CristinaMariaGG a răspuns:

Mie ca fata mi-ar placea big grin E dragut pentru ca asta fiind inconjurati de atatia oameni ii va arata mai mult cat tii tu la ea. O sa aveti timp sa iesiti si in alte parti si o sa ii spui si acolo ca o placi/iubesti! E o idee buna big grin super draguta intrebarea ta btw :*

| Masterzz a răspuns:

Fi creativ. Poti fi creativ si intr-o gara, plina de oameni. Nu spune-i pur si simplu ca o placi. Daca vrei sa fii sigur de reusita, fa ceva frumos, fa ceva care sa ii aduca aminte de tine de fiecare data cand ajunge la gara. Sopteste-i ceva deosebit, o floare. surprinde-o!

| Iubibilăă a răspuns:

Nu ezita sa-i spui.
Succes.
Iti doresc sa ai noroc in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am facut de ras degeaba. Am pus intrebarea pentru nimic. Astazi, fata mea era cu altcinevahappy. Viata-i frumoasa.