Aici nu este site matrimonial ca sa-ti lasi id-ul de mess si sa cunosti fete, aici serezolva probleme serioase nu amantlâcuri!
Buna! daca iti place o fata, trebuie sa fii dragut cu ea, sa ii acorzi mai multa atentie decat celorlalte fete, sa-i zambesti dulce cadn vorbesti cu ea, sa oa sculti, sa o intelegi si sa incerci sa oa juti, sa o faci sa se simta bine in prezenta ta, sa discuti cu ea lucruri interesante, care sa-i faca placere, sa glumesti cu ea, sa o faci sa rada, sa o complimentezi, sa-i spui vorbe frumoase, sa ii platesti consumatia macar la primele intalniri, sa ii aducidin cand in cand cate o floare etc
Poti sa imi lasi idul tau prinr-un mesaj te rog. Esti singura persoana care mi-a dat un raspuns mai bun.
Nu trebuie să te comporţi într-un fel anume. Trebuie să fii TU. Asta e cel mai important. Iar când o fată e interesată de tine, îţi vei da seama. Succes!
Aici nu este site matrimonial ca sa-ti lasi id-ul de mess si sa cunosti fete..Ganditi-va si voi!
Daca e sa fiu eu insumi cand stau cu o fata ar pleca in 5 secunde trebuie sa le faci sa rada asta e pasiunea lor cea mai mare dupa facebook sau spune ce face colegul tau de banca cu varusu in baie si rade toata planeta
terminator_7004 întreabă: