| roxy_5007 a întrebat:

Nu prea stiu cum sa va spun dar dati-mi un sfat Deci: sunt cu un baiat de la varsta de 16 ani el este cu un an mai mare decat mine iar la 17 ani mi-am inceput viata sexuala de atunci o facem cam des odata la o zi sau la 2 acum am 19 ani si ca-m de 2 saptamani nu ma mai satisface si nu inteleg de ce. Oare ar trebui sa schimbam pozitiile sau sa facem oral mai mult? dati-mi un sfat ce ar trebui sa fac?

8 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Nu te satisface? sa nu reusesti sa ai orgasmul? incearca sa vb cu el despre asta, dar sa nu-l i-ai cam direct, incercati sa cauti pozitia in care tu te simti cel mai bine, ca pentru el oricare pozitie e ok. Incercati sa nu o faceti macar vreo saptamana si ai sa vezi ca totul va fi bine. Mai poate fi si explicatia la nivel hormonal, psihologic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Comunicarea dintre voi este soluţia rezolvării acestei probleme ivite.
Trebuie să fiţi inventivi, să vă respectaţi reciproc.
Pa, pa.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, sa faca ca preludiul sa fie mai mult

| daniela_1443 a răspuns:

Salut. discuta cu partenerul tau chestia asta.ar trebui sa incercati pozitii noi, incearcale pe cele care te simti satisfacuta, nu trebuie sa faceti sex oral mai mult daca nici acesta nu te satisface.incercati un preludiu mai lung, schimbati locul unde faceti dragoste, incearca ceva nou.bafta.

| chillbab3 a răspuns:

Pai experimentatitongue

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

S-ar putea numi rutina... Daca faceti mereu aceleasi lucruri... v-ati cam plictisit, mai ales tu, sa inteleg. Parerea mea este sa prelungiti preludiu, sa nu exagerati cu oralul...si faceti-o mai rar ca sa va doriti...pentru o perioada scurta! s-ar putea sa dea rezultate! daca nu... exista o problema mai serioasa din partea ta pe care trebuie s-o descoperi si sa i-o marturisesti si partenerului, dupa care s-o rezolvati impreuna.Succes!

| roxy_5007 explică:

Eu cred ca am gasit ceva nou am incercat azi pozitia capra si am reusit sa am orgasm poate ar trebui sa mai schimbam

| 4Fun a răspuns:

O fii obosit si el saracu laughing