O prostituată. Te si dezvirginezi si nici nu iti bati joc de o fata care poate va avea sentimente pentru tine.
Susțin. O dama de companie. La vârsta asta e rușine
Nu-i nici o rusine, e o chestie intima, o stie doar el!
Rusine e sa te intinzi cu unii si cu altii si sa fii tratata ca atare!
Hai nu ma înnebuni! Asa rușine e sa te întinzi cu unul și cu altul ca de aia pupați prostituatele sau damele de companie fix în p...zdă sau va îndrăgostiți de câte una de va da lumea peste cap. Mai bine cu unii și cu alții decât măritată cu vreunul ca voi sau cu copii din flori sau mai știu câte variante sunt! Mai bine asa. Și da, e penibil ca bărbat virgina la 20 de ani, ca nu mai ai șanse și tu de o femeie decenta
Și care o sa l f...tă în cr nu alta! La 40 de ani va ajunge un gay frustrat nenorocit și divorțat, dacă continua sa se bazeze pe una și sa I se mai dăruiască trup și suflet! Du te și canta la alta masa, doamna scumpa domnișoară că nenorocit băiețelul ăsta. Lasa-l sa trăiască cu o femeie frumoasa și plina de viata și sa devina un bărbat puternic nu o *** proasta! Ieși afara din peșteră, omule! Pana nu e prea târziu
Sa te rogi lui Dumnezeu sa te ajute sa găsești o nevastă. Cine nu e dispus sa isi asume resposabilitatea unei familii nu merita sa aiba parte de sex.
Nu are sens ce spui. Daca tu cauti o fata pentru ca sa nu mai fi virgin, nu ai sa gasesti. Ce castiga ea din asta, ca nu mai esti tu virgin? Cauta o iubita, lasa obsesia asta cu virginitatea, ca nu iti face bine.
Nici nu vei gasi fete decente care cauta doar "joaca".
Sunt unele de consumatie, cauta in directia aia. De ex: https://www.tpu.ro/......prima-din/
Cel mai sanatos ar fi sa iti cauti pereche, o fata cu care rezonezi si cu care poti construi o relatie frumoasa. Atunci cand veti ajunge in intimitate, nici macar nu vei cataloga experienta drept sex. E cu totul alt nivel!
Mda, de ce mai toată lumea vede un scop în a se devirgina? Acum, pe bune, nu înțeleg de ce stați cu persoane care râd de voi că nu ați făcut-o până acum, nu e o rușine să virgin, mai bine fă lucruri mult mai interesante și îți spun eu că așa va apărea și o fată interesată de tine, decât să pari așa disperat.
Oferim și noi cât putem, Kufule, săi putem trăzi la realitate! și Adevăr!, oricum nu ține de noi, dacă ei vor doar sex și mâncare bună! așa și vor "trăi"...
Când se vor trezi la realitate!, și vor înțelege cu Adevărat, că este grav!, grav!, de tot și greșit să punem sexul pe primul loc! vor înțelege!, cu Adevărat abia atunci!
Așa sa, ajuns pentru a ține pasul cu turma, și prostia!, ne băgăm în orice prosti!, După căutăm vina!, la Dumnezeu și oricine.
Mă limitez cu greu în a spune doar atâta, fiindcă ei își aleg,...
Sa ajuns să însemne o rușine ce este de apreciat cu Adevărat, și normal la un om!, iar prostia și nesimțirea, să fie loat în considerare! ca o formă, de "curaj" și "isteți" "descurcăreți" "luminați" ar mai fi, și altele dar mă limitez.
Îți cauți o fata cu care sa vrei o relație serioasa (nu mai multe și nu doar pentru o noapte)
După un timp ajungeți și la un act sexual.
Și sa fie peste 18 ani
As fi vrut întâi doar o fata sa experimentez
Cam proastă gândire...de ce să-ți bați joc de una care poate...chiar vrea sa fie cu tine? Dacă vrei numa asa fără sentimente și din alea cauta o femeie usiara asa zis dar nu-ți bate joc.
De ce te tulbură atât de tare că ești virgin, și eu sunt și tot 20 de ani am, dar nu te-ai gândit că poți fii și asexual, de exemplu eu sunt, am aflat asta experimentând.
Dacă vrei lasă-mi un mesaj si putem discuta!